Prestigio Nobile PER307

Acest eBook Reader Prestigio Nobile PER307 (sau Libretto?) e mai slab decât PER5162B, dar tot e de recomandat deoarece are un ecran de 7 inci, rezoluţie de 800 pe 600 pixeli, poate reda mai multe tipuri de fişiere şi are port USB, dar şi pentru căşti. Este oarecum similar modelului PER3162BN dar preţul e unul mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Din dungă

Specificaţii tehnice

Ecranul lui Prestigio PER307 e unul color de 7 inci şi are o rezoluţie optimă (800 pe 600 pixeli) pentru citi cărţi. Suportă mai multe formate audio, video, foto şi text printre care ar trebui menţionate mp3, mp4, pdf şi jpeg.
Procesorul e de 560 megaherţi, iar modelul e ARM9. Acest model e foarte întâlnit în telefoenele mobile şi în tablete.
Stă foarte bine pe partea de meomorie deoarece are memorie internă de 2 giga şi suportă carduri de maxim 32 de giga de tip SDHC. Memoria RAM e de doar 32 de mega.
Ca porturi sau conectori are USB (mini USB) şi jack de 3,5 milimetri pentru căşti.
Va fi un aparat uşor de dus în geantă deoarece are sub jumătate de kilogram, adică de 375 grame.
Bateria nu ştiu dacă ţine 15000 de pagini (probabil ţine pe jumătate datorită ecranului color) ca cea a lui PER5162B, dar are o capacitate similară de 3400 mAh şi e tot de tip Litiu Ion Polymer.
Pe partea de multimedia are şi difuzor incorporat, iar ca nişte caracteristici speciale ar trebui menţionate senzorul de mişcare, G-Sensor şi sistemul de operare Linux. (Nu ştiu dacă e ceva versiune de Android personalizată.)

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, are ecran color (pentru cei care admiră pozele şi nu textul), autonomia e bună, are memorie internă de 2 giga şi suportă carduri SD de până la 32 de giga.
Contra: putea fi mai dotat în sensul că era interesant dacă avea wi-fi pentru a putea sta cu reader-ul şi pe Internet.

Preţuri (cel mai mic preţ)

299 lei e un preţ aproximativ pentru readerul celor de la Prestigio şi eu zic că e unul corect pentru ce poate să facă.

Alternative

PER5162B e un model superior cu o autonomie mult mare, wi-fi şi alte capabilitpţi, dar şi preţul e cam dublu.

Concluzie

Prestigio Nobile PER307 e pentru cei pasionaţi de cărţile în format digital şi probabil că e una dintre variantele ieftine de readere de pe piaţă.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Prestigio Nobile PER307”

  1. În mod normal ar trebui să meargă, dar atunci autonomia ar scădea drastic deoarece ecranul e color şi dacă mai asculţi şi muzică…

  2. Buna Nasule!
    Am si eu o intrebare: cititorul de carti: PRESTIGIO Nobile PER307 cate rasfoiri suporta?
    Nu gasesc nicaieri informatie cu privire la aceasta….
    Multumesc daca imi raspunzi!

  3. Adevărul e că nu am testat autonomia dar bănuiesc că ține undeva la 10000 de răsfoiri. Prestigio spune că bateria ține foarte mult deoarece are o baterie de tip Lithium Ion Polymer de 3250 mAh. Varianta cu ecran gri are o baterie de 3 ori mai mică și ține 15000 răsfoiri.

Comentariile sunt închise.