Prestigio GeoVision 7777

Acest sistem de navigație Prestigio GeoVision 7777 e defapt o tabletă cu Android, mini TV și GPS. Spun asta deoarece are un ecran de 7 inci (după cum bine știți majoritatea gps-urilor au ecrane de 4.3 inci și 5 inci), sistemul de operare Android 4.0 înlocuiește Windows CE și tuner TV (are o antenă). Androidul oferă un plus de funcționalitate gadgetului deoarece suportă o mulțime de formate media și chiar și jocuri. Are un program de navigație numit iGo cu harta întreagă a Europei. În acest buget nu veți găsi o tabletă cu Android care să vină cu accesoriile necesare și GPS. Prețul mi se pare justificat dar nu e chiar neglijabil pentru cineva care vrea doar un sistem de navigație. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Interfața
Interfața
Ecran pornire
Ecran pornire

Specificații tehnice

Se adresează șoferilor auto și având în vedere că are harta Europei, e ideală pentru cei care călătoresc. Procesorul acestui gps e unul de 1.2 GHz care e decent chiar și când vreți să navigați pe web ori jucați un joc. Memoria sa internă e una de 8GB ideală pentru a stoca poze, filme ori muzică. Dar un card de memorie microSD e util atunci când vreți să-l folosiți doar pentru vizionarea de filme.

Ecranul TFT LCD e unul de 7 inci cu o rezoluție de 800 cu 480 pixeli. La o așa rezoluție, veți găsi o mulțime de aplicații sau jocuri compatibile. Are conectivitate USB, audio 3.5 mm dar și HDMI (pentru a o conecta la un TV sau monitor FullHD). Versiunea sistemului de operare e 4.0 numită Ice Cream Sandwich. Cu o baterie de 2900 mAh, autonomia e destul de bună și e ceva mai mare decât a GPS-urilor clasice. Accesoriile incluse sunt: încărcător, încărcător auto, CD, manual de utilizare, husă și suport (pot fi văzute și în clipul de jos).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are Wi-Fi n (puteți naviga gratuit pe web dacă aveți un hotspot în apropiere), radio FM, tuner TV (puteți viziona posturi TV), Android 4.0, program de navigație iGo, un preț atractiv (comparativ cu o tabletă) și camere foto.

Minusuri: e mai scump decât un gps clasic.

Concluzie

Prestigio GeoVision 7777 e un gadget de ultimă generație chiar dacă nu are cele mai bune componente hardware, însă are o funcționalitate ridicată. Jos am pus un clip cu despachetarea sa și puteți observa interfața sa dar și accesoriile incluse:

Lasă un comentariu