≡ Meniu

Prestigio GeoVision 7777

Acest sistem de navigație Prestigio GeoVision 7777 e defapt o tabletă cu Android, mini TV și GPS. Spun asta deoarece are un ecran de 7 inci (după cum bine știți majoritatea gps-urilor au ecrane de 4.3 inci și 5 inci), sistemul de operare Android 4.0 înlocuiește Windows CE și tuner TV (are o antenă). Androidul oferă un plus de funcționalitate gadgetului deoarece suportă o mulțime de formate media și chiar și jocuri. Are un program de navigație numit iGo cu harta întreagă a Europei. În acest buget nu veți găsi o tabletă cu Android care să vină cu accesoriile necesare și GPS. Prețul mi se pare justificat dar nu e chiar neglijabil pentru cineva care vrea doar un sistem de navigație. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Interfața

Interfața

Ecran pornire

Ecran pornire

Specificații tehnice

Se adresează șoferilor auto și având în vedere că are harta Europei, e ideală pentru cei care călătoresc. Procesorul acestui gps e unul de 1.2 GHz care e decent chiar și când vreți să navigați pe web ori jucați un joc. Memoria sa internă e una de 8GB ideală pentru a stoca poze, filme ori muzică. Dar un card de memorie microSD e util atunci când vreți să-l folosiți doar pentru vizionarea de filme.

Ecranul TFT LCD e unul de 7 inci cu o rezoluție de 800 cu 480 pixeli. La o așa rezoluție, veți găsi o mulțime de aplicații sau jocuri compatibile. Are conectivitate USB, audio 3.5 mm dar și HDMI (pentru a o conecta la un TV sau monitor FullHD). Versiunea sistemului de operare e 4.0 numită Ice Cream Sandwich. Cu o baterie de 2900 mAh, autonomia e destul de bună și e ceva mai mare decât a GPS-urilor clasice. Accesoriile incluse sunt: încărcător, încărcător auto, CD, manual de utilizare, husă și suport (pot fi văzute și în clipul de jos).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are Wi-Fi n (puteți naviga gratuit pe web dacă aveți un hotspot în apropiere), radio FM, tuner TV (puteți viziona posturi TV), Android 4.0, program de navigație iGo, un preț atractiv (comparativ cu o tabletă) și camere foto.

Minusuri: e mai scump decât un gps clasic.

Concluzie

Prestigio GeoVision 7777 e un gadget de ultimă generație chiar dacă nu are cele mai bune componente hardware, însă are o funcționalitate ridicată. Jos am pus un clip cu despachetarea sa și puteți observa interfața sa dar și accesoriile incluse:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu