Prestigio GeoVision 5700HD

În opinia mea, sistemul de navigaţie Prestigio GeoVision 5700HD cu harta Full Europe e un gadget deoarece are un ecran mare de 5 inic cu o rezoluţie 480p şi cu un sistem de operare care face din GPS şi un veritabil player multimedia. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → foarte accesibil şi garanţia e de 2 ani fără posibilitate de extindere la 4 sau mai mulţi ani.

Poze

Ecranul e mare
Meniuri intuitive

Specificaţii tehnice

Prestigio GeoVision 5700HD vine cu o greutate de sub 200 grame, mai precis 166, şi având dimensiuni reduse nu va ocupa prea mult pe bord ori unde doriţi să-l amplasaţi. Ecranul e unul de 5 inci şi e unul mediu ca dimensiuni, având o rezoluţie foarte bună pentru vizionarea clipurilor HD chiar dacă rezoluţia nu e tocmai una HD. Având un OS flexibil – Window CE – acesta oferă teoretic posibilitatea de instalare de plicaţii, dar nu cred că e nevoie să procedaţi astfel deoarece are pe el tot ce aveţi nevoie. La un moment dat s-ar putea să aveţi nevoie de alte hărţi şi atunci o să puteţi să instalaţi ce hartă doriţi deoarece are suport pentru carduri de până la 4 giga maxim.

Păreri pro şi contra

Pro: e uşor de folosit, vine de la un producător cunoscut şi apreciat, preţul nu e mare şi vine cu harta întregii Europe fiind un aparat pentru cei care vor să plece în concediu peste hotare ori celor care sunt şoferi profesionişti cu drum în străinătate.
Contra: era interesantă şi o variantă fără hartă, dar eu recomand achiziţionarea GPS-urilor cu hartă deoarece dacă vine fără hartă atunci trebuie să căutaţi pe Internet după una bună. Dacă avea bluetooth atunci ar fi putut fi folosit şi pentru mâni libere ori pentr conectarea la Internet prin intermediul unui telefon, însă asta i-ar fi urcat preţul cu câteva zeci ori sute de lei şi nu ştiu dacă v-ar fi fost utile dotările suplimentare.

Concluzie

5700HD e un personal navigation device nou care impresionează prim mai mult lucruri cum ar fi harta Europei cu care vine, ecranul mare cu o rezoluţie pe măsură şi multe altele. Alături e un clip cu modelul 4700BT despre care pot spune că e foarte asemănător ca funcţionalitate.

P.S.: Ghidare prin voce e un lucru care am uitat să-l menţionez şi cred că v-ar fi foarte util deoarece nu va trebui să fiţi cu ochii pe ecranul gadgetului.

Lasă un comentariu