Prestigio GeoVision 5700BTHD

Sistemul de navigație Prestigio GeoVision 5700BTHD e foarte asemănător cu GeoVision 5700HD deoarece are harta Full Europe, însă are și un lucru în plus – bluetooth. Chiar dacă această caracteristică îl face să aibă un preţ bun Vezi prețul special de azi » o să vedeți că lucruri cum ar fi funcționalitatea mâini libere ori Internetul prin bluetooth vor deveni indispensabile. Având foarte multe dotări putem spune despre 5700BTHD că e un gadget și alături sunt două poze pentru a vă familiariza cu aparatul.

Poze

Ecranul e destul de mare
Meniuri intuitive

Specificaţii tehnice

Prestigio 5700BTHD e un personal navigation device cu un hardware comun altor astfel de aparate deoarece are un procesor de 500 și ceva de megaherți, 128 RAMi și suport pentru card de 8 giga pe care puteți pune hărți ori diverse fișiere multimedia. Poate vă întrebați de ce are sufixul HD (BT vine de la faptul că are bluetooth). E așa deoarece are un ecran mare de 5 inci cu o rezoluție 480p de 800 pe 480 pixeli. Astfel de ecrane sunt de o dimensiune medie și e bine așa deoarece cela mari vă limitează vizibilitatea și se știe că dacă aparatul are un ecran prea mare atunci poate provoca accidente.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e mare fiind de sub 1000 lei; e fiabil deoarece are o garanție de 2 ani, însă fin păcate nu poate fi mărită; are un OS capabil care are un player foarte capabil în a reda poze, melodii și diferite clipuri; are transmițător radio fm care presupune că puteți folosi radio-ul pentru a asculta muzica de pe memoria GPS-ului; afișarea reliefului se face 3D; ghidarea prin voce e un alt mare plus care nu-l întâlnești la alte modele de la branduri concurente și vă va fi de folos deoarece așa o să vă uitați mai mult la drum decât la ecranul aparatului.
Contra: prețul ușor cam mare, dar având că are hartă și multe funcții cred că e justificat.

Concluzie

5700BTHD e un model actual de la un producător cunoscut pentru tabletele și ebook reader-ele sale foarte bune, iar la sisteme de navigație vedem că se descurcă de minune. Alături e un clip care vine în completarea celor două imagini de sus pentru a vă face o părere despre ce poate player-ul și gadgetul. Ser să vă faceți o părere despre cum se poate folosi și ce poate face … din acest preview.

Te-ar mai putea interesa