Prestigio GeoVision 5500BTFMHD

Acest sistem de navigație Prestigio GeoVision 5500BTFMHD vine cu unul dintre cele mai bune programe de navigare (iGo Promo) și cu hărțile Europei de Est. Se poate vedea în pozele de mai jos că are un design simplu și elegant. Spre deosebire de predecesoarele, acest 5500BTFMHD e mai dotat. Vine cu interfață multimedia, bluetooth și funcție eBook reader. Cu ajutorul interfeței multimedia puteți viziona fișiere foto, audio și video dar chiar și juca jocuri (prin intermediul ecranului tactil). Cu ajutorul tehnologiei bluetooth veți beneficia de funcția handsfree, adică puteți prelua și efectua apeluri fără a folosi telefonul, ci doar prin ecranul GPS-ului. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Conținutul cutiei

Specificații tehnice

E mai performant decât predecesorii săi în special că procesorul e unul Centrality Atlas IV de 533 MHz. Deasemena are o mmeorie RAM de 128 MB și o memorie internă ROM de 2 GB. Dar dacă vă gândiți să vă foloisți de interfața multimedia, vă recomand un card mare. Rezoluția ecranului e precum a unul telefon cu ecran de 4 inci – 800 cu 480 pixeli, doar că acesta re un ecran de 5 inci. Deci veți beneficia de o claritate decentă și o imagine generoasă. Ca oricare alt gadget și acesta re conectivitate USB pentru actualizări și transferul fișierelor. La capitolul conectivitate are și tehnologie wireless bluetooth.

Pe partea de software GeoVision 5500BTFMHD are harta Europei de Est, Navitel și Microsoft Windows CE versiunea 6.0. Poate fi ținut cu ușurință într-un buzunar în special că e ușor și vine cu husă. Autonomia de funcționare e aceeași ca și la oricare alt sistem de navigare. E dotat chiar și cu o mufă pentru căști, în caz că pasagerul din dreapta dorește să asculte muzică sau atunci când doriți ghidare vocală și e zgomot în jur.

Vine cu toate accesoriile necesare: cablu USB, încărcător auto, husă, stylus pen, suport de montare  etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: interfață multimedia, actualizare gratuită timp de 2 ani, are bluetooth, funcție de ebook reader, trasnmițător FM, meniul e ușor de folosit în special că are icoane mari, design reușit, software-ul vă oferă posibilitatea vizionării orașelor și peisajelor în format 3D.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Prestigio GeoVision 5500BTFMHD e un GPS care-și merită banii chiar dacă nu e accesibil pentru oricine. Prestigio e un producător foarte bun, cu experiență în domeniu iar gadgeturi oferite de acesta sunt fiabile și calitative. O despachetarea a sa poate fi vizionată în clipul Youtube de mai jos:

Te-ar mai putea interesa