Prestigio GeoVision 5050

Sistemul de navigație Prestigio GeoVision 5050 e unul cu program de navigare iGO Versiunea 8.3, harta Europei și ecran de 5 inci. Bineînțeles, odată de la activare a produsului, aveți timp 30 de zile să actualizați software-ul. E un model ci interfață multimedia adică e media player+ebook reader+gps+jocuri. Designul e simplu și subțire, iar ecran de 5 inci oferă o imagine generoasă suficient de mare. iGO e unul dntre cele mai bune programe deoarece are o interfață prietenoasă, oferă rute alternative, istoric, tastatură inteligentă, ghidare vocală, zoom inteligent și redă destul rapid ruta. Deci oferă cele mai bune caracteristici care sunt folositoare pentru cei care îl folosesc zi de zi. Un așa model are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

În mână
În mână
Conținutul pachetului
Conținutul pachetului

Specificații tehnice

Poate fi folosit doar de posesorii de autoturisme sau mai bine spus, nu e recomandat să-l folosiți pentru camioane. Procesorul de 500 MHz e unul ARM9 care e destul de bun având în vedere că are iGo. Pe partea de memorie oferă 128 Mb RAM și o memorie internă de 4GB. E utilă o astfel de memorie internă în special că are interfață multimedia. Poate reda fișiere video, audio dar și txt ca un adevărat player. Intrarea audio pentru căști e și ea utilă atunci când nu doriți să deranjați.

Ecranul de 5 inci e unul de tip TFT LCD iar rezoluția e una de 480 cu 272 pixeli. Are conectivitate USB care devine utilă atunci când vreți să actualizați harta ori să copiați niște fișiere. Pe partea de software are Windows CE 6.0 cu harta completă a Europei. Programul navigare e iGO versiunea 8.3. Bateria sa e una de tip Li-Polymer de 1050 mAh. Autonomia sa e irelevantă deoarece aveți încărcător auto. Accesoriile care vin cu acest gps sunt următoarele: încărcător auto, cablu USB, stylus, manual de utilizare, CD și suport.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are interfață multimedia, hartă detaliată cu update-uri, ușor de folosit, ecran de 5 inci, difuzor și memorie internă suficientă.

Minusuri: nimic (probabil lipsa cititorului de carduri microSD).

Concluzie

Prestigio GeoVision 5050 e o alternativă bună la modelele de pe piață în special că are un ecran generos, hartă preinstalată, toate accesoriile necesare, un program bun și fiabilitate crescută. E ideal pentru cei care călătoresc sau au un loc de muncă care presupune să treceți și prin alte țări. Se adresează atât amatorilor cât și profesioniștilor, posesori de autoturisme.

2 comentarii la „Prestigio GeoVision 5050”

  1. Sunt sofer profesionist credeti ca face fata in europa….sa functioneze cat da cat bine …?

Lasă un comentariu