Prestigio GeoVision 4700BT

Dacă cumperi doar produse de calitate atunci sistemul de navigatie Prestigio GeoVision 4700BT Full Europe ar fi recomandarea mea deoarece vine cu calitatea Prestigio care e una garantată cu o garanție de 2 ani și de faptul să află în topul vânzărilor. Nu e scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e cu 20 lei mai mare decât a modelului fără BT, adică 4700 despre care spuneam că e și el foarte bun. Eu aș recomanda un astfel de GPS acelor oameni care merg des în străinătate sau se hotărăsc să meargă în concediu undeva î afara României, iar prezența hății Full Europa cred că vă va fi de folos. Am scris cam mult despre acest model și nu am precizat de la ce vine BT. Păi BT vine de la BT și presupune că modelul de față are bluetooth. Cu acest tip de conexiune o să puteți folosi gadgetul pentru handsfree sau pentru a intra pe Internet prin intermediul celularului. Alături sunt câteva imagini care prezintă meniurile aparatului.

Poze

Are meniu în română
Player-ul e capabil

Specificaţii tehnice

În principiu modelul de față de Prestigio 4700BT nu e foarte diferit de versiunea fără bluetooth și are același ecran clar de 4 inci cu o rezoluție standard pentru GPS-uri. Dacă o să vă uitați la clipul postat la finalul recenziei atunci o să remarcați că puteți reda chiar și filmulețe deoarece datorită faptului că are un sistem de operare extensibil – Windows CE 6 – puteți instala multe aplicații și hărți. Hărțile pot fi luate de pe calculator sau de pe un card deoarece aparatul suportă carduri de maxim 8 giga și astfel o să puteți instala ce hărți vă poftește inima.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, nu costă mult, e și transmițător FM (ceea ce înseamnă că dacă puneți muzică pe el atunci aceasta va putea fi redată de radioul mașinii și astfel o să ascultați la difuzoarele mașinii ce muzică vă place), playerul intern e destul de capabil putând reda și mici filmulețe după cum se poate vedea din demonstrația de alături și e realizat de un brand de nota 10. Contra: nu există un motiv concret care te-ar face să nu-l cumperi.

Concluzie

GeoVision 4700BT + harta full Europe e un navigator care vă va ajuta să conlindați cu succes drumurile Europei, dar și ale României, iar dacă vreodată o să aveți nevoie de mai multe hărți atunci puteți să le luați de pe ‘net.

Lasă un comentariu