Prestigio GeoVision 4700

Cei de la Prestigio îi cunoaştem mai mult pentru ebook reader-e şi tablete, dar spe pricep şi la GPS-uri. Iar, un sistem de navigaţie Prestigio GeoVision 4700 Full Europe ar fi recomandarea mea dacă vrei să călătoreşti în Europa şi nu te interesează un navigator ieftin ca RoadScout 4150. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi în opinia mea nu e mare având în vedere că vine la pachet cu hărţi gata instalate şi aşa nu o s fi nevoit să-ţi baţi capul cu instalarea de hărţi. Jos sunt două poze cu meniurile, iar la fina e un video preview care demonstrează funcțiile modelului 4700BT care e un model asemănător.

Poze

Are meniu în română
Player capabil

Specificaţii tehnice

Prestigio GeoVision 4700 vine dotat cu un procesor de 500 şi ceva megaherţi care e numit Atlas, iar memoria RAM e destul de mare fiind de 128 RAMi. Dacă tot spuneam despre memorie, trebuie spus că are Flash de 4 giga şi i se poate ataşa card microSDHC de maxim 8 giga. Ecranul nu e unul cu rezoluţie HD şi nu e nici 480p ci are 480 pe 272 puncte dar având în vedere că are doar 4 inci zic că e destul.

Păreri pro şi contra

Plusurile ar fi preţul modic, prezenţa hărţii Europei, bateria cu o autonomie bună, greutatea mică de sub 200 grame şi sistemul de operare nou care e Windows CE versiunea 6 (teoretic acest OS e extensibil cu aplicați, însă în practică e bine să-l lăsați așa). Ghidarea cu voce e probabil unul dintre cele mai mari plusuri, fiind o funcție care nu o găsești la orice aparat asemănător. Minusurile ar fi faptul că are doar USB şi nu suportă carduri de 32 de giga (acest lucru e similar la toate gps-urile).

Concluzie

Prestigio GeoVision 4700 e un aparat nou care nu e scump și vine doar cu acele dotări de care avem nevoie. Dacă avea bluetooth și ecran mare atunci costa mai mult, iar în privința ecranului e unul de mărime medie și trebuie spus că s-a dovedit că ecranele mari provoacă accidente și din acestă cauză un GPS ca acesta cred că ar fi numai bun. Alături găsiți un clip care vă prezintă meniurile aparatului, astfel o să puteți vedea că meniurile sunt în limba română și că are chiar și player media foarte capabil. Și după cum spuneam sistemul de la Microsoft e unul extensibil și teoretic ar trebui să puteți instala alte aplicații pe lângă hărți și altele.

Te-ar mai putea interesa