Prestigio GeoVision 4500

Sistemul de navigaţie Prestigio GeoVision 4500 este o alternativă light la 4500BTFM şi ar fi recomandat de faptul că are un preț bun Vezi prețul special de azi », are hărţi incluse în pachet, are programul iGO, bateria are o autonomie destul de bună şi de performanţa detorată procesorului şi memoriei RAM.

Poze

Aşa arată întins

Specificaţii tehnice

Prestigio GeoVision 4500 vine cu un procesor Atlas 5, iar ca memorie maximă suportă 8 giga de tip SDHC care poate fi ataşată printr-un card. Memoria RAM e de 128 de mega, iar cea Flash ROM e de 4 giga. Ecranul e de 4,3 inci ca şi cel al lui 4500BTFM. Cipul GPSului e tot Centrality Atalas 5, iar pe partea de conectivitate are doar USB. Ca software are iGo Primo şi harta cu Europa Est. Ca greutate acest GPS are vreo 150 de grame şi trebuie remarcat designul super slim care probabil că e datorat şi prezenţei unui acumulator Lithium Ion Polymer de dimensiuni reduse. Nu ar trebui uitate de menţionat şi caracteristicile speciale ale GPS-ului cum ar fi vizualizarea 3D, tastatura inteligentă, posibilitatea de a îl folosi ca eBookReader şi istoricul inteligent.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, are un procesor destul de bun, are hartă inclusă în pachet şi ecranul e unul de foarte bună calitate. Probabil cel mai mare plus la GPS e prezenţa renumitului program iGO care e popular pe GPS-uri şi telefoane inteligente care pot fi folosite şi ca GPS.
Contra: nu are bluetooth pentru mâini libere. Un alt minus ar fi şi harta Europei care e mai mult a Europei Estice (are şi harta Europie de Vest, dar cu cele mai importante drumuri).

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cost circa 549 lei şi acest e cel mai bun preţ de pe piaţă, fără dar şi poate. La acest preţ o să găsiţi doar GPS-uri cu harta României şi prea puţine cu harta Europei. 4500BTFM ar fi o alternativă premium la acest sistem de navigaţie şi are în plus bluetooth şi transmiţător radio. Dar, probabil că nu aveţi nevoie de bluetooth şi de aceea acest model din acest mini review ar fi mai bun pentru cei care nu vor să dea bani de caracteristici inutile.

Concluzie

Dacă vrei un GPS light atunci un sistem de navigaţie Prestigio GeoVision 4500 ar fi una dintre cele mai ieftine variante, dar poate vă va dezamăgi faptul că nu are harta Full Europe, adică a întregii Europe.

Te-ar mai putea interesa