Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Prestigio GeoVision 4300

Un gps foarte bun e acest personal navigation device Prestigio GeoVision 4300 și asta deoarece are un preț mic datorită faptului că nu are hartă. Sistemul de operare e Windows CE NET 6.0 și asa înseamnă că avem la dispoziție un OS extensibil cu diferite programe de navigare. Despre preț se poate spune că nu e prea mare și de aceea e printre cele mai populare sisteme de navigație ale momentului. Mai exact vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi și la acești bani beneficiem și de o garanție de 2 ani. 😉

Poze

Prestigio 4300 arată foarte bin, iar alături sunt două imagini cu acest GPS. Din a doua imagine se poate vedea meniul aparatului PND, însă acest meniul poate avea mici diferențe de la un GPS la altul. În general toate gadgeturile de la Prestigio arată la fel, însă acesta e mai special fiind mai subțire – are 12,5 milimetri.

Cum pornește

Meniul

Specificaţii tehnice

Prestigio GeoVision 4300 e un model al anului 2011 și a ajuns în topul vânzărilor datorită prețului mic, dar și a dotărilor printre care se numără ecranul de 4,3 inci, procesorul ARM foarte bun, suportul pentru carduri de până la 8 giga și portul USB. Bateria e una destul de bună deoarece ține undeva la două ore jumătate, iar faptul că poate reda multe tipuri de fișiere multimedia e un avantaj.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț inegalabil; vine cu doi ani garanție; are un player intern destul de bun capabil de a reda fișiere *.jpeg, *.avi (codate DivX sau XviD) și altele; are o greutate mică de puțin peste 100 grame; flash ROM-ul e de 2GB, iar memoria se poate extinde la 8GB cu un card; rezoluția ecranului e una mare fiind de 480 pe 272 pixeli.
Contra: nu vine cu vreo hartă și asta înseamnă că are un preț foarte mic, dar și că dvs. trebuie să depuneți un efort suplimentar pentru a căuta hărți.

Concluzie

GeoVision 4300 ar fi un model foarte bun dacă nu ai prea mulți bani, iar dacă vrei să vezi cum se prezintă cu aproximație atunci îți recomand clipul de alături care e unul foarte bun, însă trebuie menționat că e al unui model superior ca dotări. Se poate observa că aceste aparate nu sunt deloc greu de folosit deoarece răspund la comenzi tactile, iar ecranul e destul de mare așa încât să vezi harta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu