Prestigio GeoVision 4050, sistem navigație

Acest sistem de navigație Prestigio GeoVision 4050 e unul dintre acele modele care le recomand datorită prețului redus și a fiabilității crescute. E disponibil în două variante: cu harta României și cu Full Europe. Un alt motiv pentru care le recomand ar fi că vin cu carde  memorie de 16GB care e util atunci când vreți să ascultați muzică, să vizionați un film sau să instalați hărți suplimentare. Puteți viziona filme datorită interfeței multimedia și puteți opta fie pentru căști fie pentru a le asculta la difuzor. Programul de navigare e unul Mireo care e cunoscut deoarece e ușor de folosit. Dacă nu ați mai avut un GPS, acesta e o alegere bună pentru amatori deoarece nu aveți nevoie de cunoștințe prea multe. Are un preț atractiv și spun asta pentru că varianta GeoVision 4050 cu harta României are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Este destinat posesoriilor de autoturisme și vine cu toate accesoriile necesare pentru instalare și folosire. Procesorul e unul de 500 MHz de tip ARM9 și e suficient de performant. Bineînțeles că are slot pentru memorie că altfel ce rost ar fi avut cardul de 16GB. Memoria sa internă e de 4GB iar cea RAM e de 128 MB. Ecranul  de 4.3 inci e unul TFT și are o rezoluție obișnuită – 480 cu 272 pixeli. Pentru transferul datelor să puteți folosi de portul mini USB în special că acest model 4050 are un card așa de mare și suport pentru fișiere media (video, audio și foto).

Sistemul de operare e Microsoft Windows CE 6.0 care poate fi găsit pe majoritatea modelelor de pe piață. După cum am precizat sus, are program de navigație Mireo. E compact și autonomia de funcționare e cea obișnuită datorită acumulatorului de 950 mAh. Din clipul care l-am postat jos, se poate observa că are: cablu de date, încărcător auto, stylus pen, manual, suport pentru a-l instala în mașină sau pe parbrizul ei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu interfață multimedia, intrare căști de tip mini, difuzor integrat, peisaje 3D, e accesibil și ușor de folosit.

Minusuri: nimic la acest preț.

Concluzie

Acest Prestigio GeoVision 4050 e o alegere foarte bună iar în funcție de preferințe (harta României sau harta Europei) și buget (cea cu Europa e bineînțeles mai scumpă) veți face alegerea corectă. Am pus un clip joc cu acest GPS ca să vedeți conținutul și programul de navigație.

Te-ar mai putea interesa