Prestigio 4500 Dual Sim

În primul rând vreau să spun că sunt bucuros că magazinele online românești au adus aceste minunate telefoane de la Prestigio și în România. Modelul de vârf e Prestigio 4500 Dual Sim care e disponibil pe alb sau negru, iar specificațiile sunt de top. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » primești un telefon de top cu suport pentru două cartele, Android și două nuclee la CPU… mai multe detalii tehnice mai jos.

Aspect

În opinia mea, acest Multiphone 4500 arată mult mai bine decât oricare Allview, chiar mai bine decât S2 și S3. Ecranul e unul mare de 4.5 inci cu rezoluție 540 x 960 și cu panel IPS. Deci, o să încapă bine în buzunar, iar filmele HD se vor vedea fără mari pierderi de calitate.

Telefonul
Telefonul
Cutia
Cutia

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran numai bun de 4.5 inci și cu un cip puternic – MediaTek MT6577 – care incorporează un procesor cu două nuclee și un cip grafic PowerVR SGX din seris 5 (unii zic că e vorba despre SGX531 – un model cu două nuclee). Memoria RAM e de 1GB, iar cea internă de 4GB. Ce trebuie reținut, la capitolul memorie, e faptul că doar 2 giga sunt liberi, restul fiind ocupat de sistemul de operare Android 4.
Despre ecran nu am zic că are Gorilla Glass, iar acest lucru poate fi văzut din preview-ul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine cu hardware la zi; există update-uri (m-am uitat pe site-ul producătorului, iar cel mai nou update e din 13.02); vine de la o firmă de încredere (acest produs e vândut în toată Europa, nu doar în România); există manual de utilizare în limba română; portabilitatea e ridicată datorită greutății mici și a bateriei care ține mult.
Contra: memoria nu e prea mare, dar puteți cumpăra un card Micro SD de 2GB. Iar, dacă nu vă e suficient nici atât atunci puteți alege un serviciu de stocare al fișierelor gen Dropbox.

Concluzie

Telefonul de față e unul foarte bun, iar la magazine o să-l găsiți sub diferite nume, unul fiind cel din titlu, iar altul fiind MultiPhone PAP4500 DUO. Prețul e mai mare decât cel al Prestigio 4040 deoarece incorporează mai multe caracteristici utile. Despre cât de bine se prezintă se poate vedea din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Prestigio 4500 Dual Sim”

  1. Era o chestiune de timp pana cand magazine importante comercializeaza astfel de telefoane. Acest telefon e pe piata din Romania de mai mult timp dar doar in stocul magzinelor fantoma. Acum ca il au si cateva magazine cunoscute e mai bine.

Comentariile sunt închise.