Prestigio 4040 Dual Sim

După ce am văzut primele GPS-uri cu Android, acum vedem primele smartphone-uri de la producătorul Prestigio. Unul dintre acele telefoane mobile e Prestigio 4040 Dual Sim sau DUO (ori MultiPhone 4040). Din păcate nu e un model cu Dual SIM active ci stand-by. E o alternativă bună la P5 Mini de la Allview deoarece are același preț și ca și caracteristici sunt destul de similare. Există ceva diferențe care trebuie luate în considerare, dar și așa e foarte ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul acestui model e de 4 inci care reproduce mult mai multe culori, rezoluție mai bună, autonomia mai mare chiar dacă bateria e mai mică, cameră foto de 5 MP și e puțin mai subțire. Pe de altă parte mi se pare destul de greu pentru un telefon așa de mic iar sistemul de operare e același Android 4.0. Însă , dacă considerați că vă puteți permite ceva mai scump, puteți alege modelul 4500 Duo ori un model de la un alt producător (Samsung, Sony ori LG).

Poze

Cutia
Cutia
Telefonul
Telefonul

Specificații tehnice

Ecranul de 4 inci e unul cu multi-touch ca la oricare alt smartphone, iar rezoluția e una de 480 cu 800 pixeli. E un ecran generos și nu sunt mulți producători care pot oferi un așa telefon. Procesorul său de 1 GHz e de tip Cortex A9 și nu e un Dual Core cu ne-am obișnuit de la modele mai scumpe. E un procesor modest pentru un smartphone ieftin și nu veți găsi ceva mi bun în acest preț.

Sistemul de operare e bun având în vedere că aduce flash și nu e chiar așa de demodat – Android v4.0 Ice Cream Sandwich. Totuși majoritatea telefoanelor oferă Android 4.1 sau upgrade-uri la acea versiune. Pe partea de memorie oferă 2 GB memorie și 512 RAM. Având în vedere că sistemul de operare ia din acea memorie internă, vă recomand un card microSD.

Pe lângă acea cameră foto de 5 MP, mai are și o cameră web de 0.3 MP. Autonomia oferită de acea baterie e de circa 8 ore de convorbiri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are suport flash, e accesibil, ecran generos și detaliat în acest buget, fiabil și autonomie decentă pentru un smartphone.

Minusuri: e greu și nu are Android 4.1.

Concluzie

Acest Prestigio 4040 e unul dintre cele mai bune smartphone-uri în acest buget și care vi-l recomand. Am pus și un clip cu despachetarea sa și în care se poate observa care ar fi conținutul pachetului:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Prestigio 4040 Dual Sim”

  1. Designul e unul intresant, iar acest lucru pot sa-l confirm deoarece am vazut telefonul pe viu cum s-ar zice.
    Hardwareul e si el ok, iar ideea de a aduce telefoane Prestigio si in Romania e una buna. Asta pentru ca era nevoie de o competitie pentur Nokia si Allview pe partea de Dual SIM.

Comentariile sunt închise.