PNI Summer P3, mașină pentru cuburi de gheață

Mașina de făcută cuburi de gheață PNI Summer P3 e una foarte populară deoarece oferă rezultatele dorite rapid și aparatul nu costă mult. Acest aparat a apărut recent pe piață și a devenit destul de popular deoarece sunt mulți care își preferă băutura preferată cu cuburi de gheață. Aceste cuburi se obțin rapid și durata depinde mărimea aleasă, însă eu recomand cele mai mari cuburi pentru că țin mai mult. E recomandat să-l folosiți indoor, adică să nu-l țineți în soare sau în locuri nu foarte igienice, dar e evident acest aspect.

E un aparat compact care poate fi țin în dulap când nu-l mai folosiți deoarece e foarte mic și pentru a funcționa trebuie să alimentați rezervorul cu apă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat puternic care se alimentează de la priză ca multe alte modele. Ușa acestui aparat se deschide vertical ca și în poza de sus. Oricum, nu e nimic complicat la acesta, cuburile pot fi luate cu o linguriță deoarece au o formă cilindrică și nu sunt chiar cuburi. Nu cred că deranjează pe cineva forma lor, iar mărimea lor se alege în funcție de temperatura dorită sau cât de repede vreți să consumați băutura.

Rezultate mai bune se obțin cu o apă mult mai bine filtrată, dar poate că nu vă deranjează atât de mult acest lucru.

Păreri pro și contra

Cântărește numai 10 kg, dar nu cred că-l veți muta prea des și va fi ținut eventual pe blat. Panoul de control e foarte simplu, mai că nici nu trebuie să consultați manualul de instrucțiuni. Cu alte cuvinte, îl porniți și alegeți dimensiunea dorită, iar dacă trebuie să adăugați apă se va aprinde acel indicator. Nu aveți cum să vă plângeți deoarece capacitatea sa e de 12 kg la 24 de ore, însă trebuie să alimentați rezervorul său din când în când (în funcție de câtă gheață aveți nevoie).

Chiar dacă combina sau frigiderul vostru nu are dozator, PNI Summer P3 e o alternativă bună pentru că nu costă mult și obține cuburile în maximi 13 minute.

Lasă un comentariu