PNI-NS911

Acest monitor auto LCD PNI-NS911 e ideal pentru cei care călătoresc și doresc un media player portabil cu ecran LCD. Acesta mai mult monitor decât media player și spun asta pentru că are card reader de tip SD/MMC și player USB. Chiar dacă are 9.5 inci, e numai bun pentru a nu ocupa mult spațiu în mașină. deci puteți viziona filme chiar și în timpul călătoriei, dar eu îl recomand să-l puneți undeva în spate pentru a nu atrage atenția conducătorului auto. Are chiar și radio FM, însă orice mașină are radio FM la CD Player. Chiar dacă nu v-ați pus prea mulți bani deoparte, acesta e destul de accesibil. PNI-NS911 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

PNI NS911 1
Așa arată

Specificații tehnice

Acest monitor nu e unul obișnuit ci unul auto cu ecran TFT LCD de 9.5 inci și cu două difuzoare incorporate. Are ca porturi: USB, ieșire AV, intrare AV, mufă pentru căști și intrare antenă. Iar dacă nu doriți să ascultați muzică de pe dispozitivul USB, vine cu cititor de carduri SD. Acesta citește atât carduri SD cât și cele MMC. Deci dacă aveți un aparat foto/video Sony (sau oricare altul care suportă astfel de carduri) se pot viziona pe acest monitor toate materialele foto/video realizate cu acel aparat, însă ecranul nu are o rezoluție așa de mare pentru a reda o prea bună calitate. Alte dotările care merită specificate ar fi: TV analog, radio FM și player USB. Deci puteți viziona chiar și posturi TV cu ajutorul unei antene corespunzătoare.

Poate fi transportat chiar și de un copil deoarece are numai 500 grame. Nu cred că o tabletă ar putea fi o alternativă bună la acesta deoarece costă cel puțin dublu și nu are TV analog.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e portabil, ușor, accesibil, funcțional (are player USB/cititor de carduri).

Minusuri: putea fi mai compact.

Concluzie

PNI-NS911 e un gadget ieftin care vă poate ajuta să treceți ușor peste plictiseală în special dacă plecați la iarbă verde sau undeva la munte. Din păcate nu sunt prea multe modele similare, doar playere portabile (cu DVD sau mai știu eu cu ce).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „PNI-NS911”

Comentariile sunt închise.