PNI Cinema HD170R

Update:

PNI Cinema HD170R e un excelent media player care poate reda multiple formate media la calitate Full HD. Nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate citi inclusiv *.mkv cu subtitrare și sunet DTS.
utilizarea sa nu e deloc complicată, iar acest lucru îl face un aparat foarte bun pentru cei pasionați de filme seriale, dar care nu au prea multe tangențe cu tehnica modernă.

Aspect

E un mode l negru destul de compact care are o greutate de puțin sub 200 de grame. Porturile sale sunt localizate în spate, iar printre acestea se numără USB și HDMI. În pachet e livrată și o telecomandă, după cum vedeți din prima poză, dar conținutul pachetului depinde și de unde cumpărați aparatul.

Pachetul
Pachetul
Porturile
Porturile

Caracteristici tehnice

PNI HD 170R e un model foarte capabil de a reda multiple fișiere cu subtitrări, iar subtitrările suportă chiar și diacritice aș încât să puteți vedea filme străine cu subtitrare în românește. Datorită greutății de 180 grame și a dimensiunilor minuscule nu o să aveți probleme în a amplasa aparatul acolo unde doriți.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e mic; poate reda orice; meniurile sunt destul de simple; e plug and play; garanția e una de 2 ani care poate fi mărită la mia mult dacă doriți; pachetul e unul destul de bogat conținând diferite cabluri, o telecomandă și baterii pentru aceasta; brandul care produce aparatul de față e unul destul de cunoscut pentru plăcile sale video ,dar și pentru memorii.
Contra: nu are Android și nici porturi de rețea.

Concluzie

Chiar dacă nu are Android, are capabilitate 3D putând fi considerat ca fiind un player multimedia clasic care poate reda orice. E numai bun pentru cei pasionați de filme, dar care nu vor să piardă prea mult timp cu setările. Din clipul de alături care e un excelent preview în română, puteți vedea mai multe despre capabilitățile aparatului de față.

Te-ar mai putea interesa

11 comentarii la „PNI Cinema HD170R”

  1. In concluzie reda 3D sau nu.In clipul acela in care rula Avatar 3D iso. nu mi se parea a fi imagine 3D.Cand te uiti la imagine 3D fara ochelari se vede un pic dublata,iar acolo i aginea erea foarte clara.Mai multe detalii despre aparat?

  2. Eu am playerul si imi merg filmele 3D. Are suport pentru 3D HSBS (half side-by-side) si 3D top/bottom (abowe-below). Ma uit la ele cu ochelari activi.

  3. Ce fel de suport 3D? In manual scrie „Red-Cyan SBS”si „Red-Cyan Top Bottom”,d-voastra spuneti ca ati vizionat 3D iso.Pe mine ma intereseaza daca merge 3D iso.cu ochelari activi.

  4. Trebuie sa ai un televizor 3D sau un televizor normal cu refresh rate mare, adica unul 3D Ready.

  5. Se poate seta subtitrarea la un film 3D ,pt a se vedea si aceasta 3D? Mie i-mi apare o singura subtitrare care depaseste ecranul,nu 2 care sa se suprapuna,cum ar fi normal

  6. I se mai intampla cuiva sa i se reseteze aparatul cand ruleaza un film? Va merge bine voua?

  7. ma intereseaza daca suporta cu firmware custom Underline and Italic parametri in subtitrari. multumesc, cu cel original nu merge si e destul de enervant ca la fiecare rand de subtitrare la inceput si sfarsit sa apara caracterele

Comentariile sunt închise.