Pioneer X-SMC3-K/S

Pioneer X-SMC3-K/S e unul dintre cele mai bune sisteme audio wireless de pe piață. Poate reda o multitudine de formate prin intermediul AirPlay, DLNA, USB etc și din această cauză în momentul de față e unul dintre cele mai populare sisteme de pe piață. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un aparat marca Pioneer made for iPod/iPhone, dar care poate reda și de pe Media Server.
E soluția perfectă pentru cineva care stă la bloc și vrea să asculte muzică la o calitate excelentă, dar fără a-și deranja vecinii.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare neagră care are două difuzoare mari și un ecran LCD pe care se vede ce melodie cântă în momentul de față. Normal că poate fi utilizat și pentru a asculta postul de radio preferat deoarece are tuner AM/FM și 9 posturi presetate.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

Modelul X-SMC3-K/S beneficiază de două boxe de 20W fiecare și asta înseamnă că nu e cel mai puternic sistem audio de pe piață, dar e suficient pentru cineva care stă la bloc. Sunetul e unul fidel… acum depinde și de calitatea fișierului media. Ca porturi are wireless, e bluetooth ready și beneficiază de porturile necesare conectării unui iPhone sau iPad.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un ecran LED și cu unul LCD care afișează diferite informații importante; prețul nu e deloc mare, fiind de puțin peste 1000 de lei; vine cu o mulțime de posturi și conexiuni; greutatea e una mică de sub 4 kilograme; vine cu suport pentru radio normal, dar și pentru Internet Radio; nu mai aveí nevoie de fire pentru a conecta diferite dispozitive moderne la acest aparat.
Contra: nu e chiar așa de puternic.

Concluzie

Dacă vrei să asculți muzică de pe dispozitivele preferate, dar cu bas și claritate superioară atunci modelul de față de sistem audio wireless ar fi pentru tine. În ciuda faptului că are doar două difuzoare aparatul furnizează un sunet foarte clar. Cât despre utilizare, trebuie spus că e foarte ușor de folosit, iar din preview-ul de alături îți poți face mai bine o părere despre cât de util este.

Lasă un comentariu