Pioneer HTP-071

Acest sistem home cinema Pioneer HTP-071 e unul dintre puținele modele care vin cu receiver și nu cu player. Pot spune că se adresează celor care au deja un televizor cu player incorporat și ar fi ideal dacă ar fi unul cu tehnologie 3D, deoarece receiverul poate reda sunet 3D. Dar puteți conecta și un DVD sau Blu-Ray player la acesta pentru redarea conținutului multimedia. Deci acest sistem audio e compus din: receiver AV, 5 sateliți, un subwoofer. Deci e un sistem 5.1 care bineînțeles vă va fi de folos atunci când vizionați filme fie de pe consolă, PC ori player că doar are patru intrări HDMI. Prezintă control automat al volumului, DTS HD, Dolby True HD și altele. Acest HTP-071 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sateliții
Sateliții
Receiverul
Receiverul

Specificații tehnice

Are o putere totală de 600 W care e bineînțeles puterea reală. Asta presupună că fiecare satelit are 100 W, iar subwooferul are tot 100W. Având în vedere că sunt sateliți mici, ar fi indicat ca cei surround (din spate) să-i montați undeva mai sus sau pe perete. Pe partea de decodare sunet nu-i lipsește nimic, are chiar și DTS care e ideal pentru filmele Blu-ray. E dotat cu Tuner radio incorporat cu RDS, deci puteți asculta și la posturile radio preferate.

La capitolul conectivitate are 5 HDMI-uri (din care doar unul e de tip output/ieșire), audio digitală coaxială, audio digitală optică și video compozit. Funcțiile sale sunt de folos indiferent că ascultați doar la muzică, fie că vă uitați la un film. Defapt sunt niște presetări care pot fi ușor selectate cu ajutorul telecomenzii care e inclusă în pachetul sistemului home cinema (se poate vedea în clip). Bineînțeles veți găsi în pachet și cablurile necesare conectării satelițiilor sau subwooferului.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitate audio excelentă, redare audi/ video 3D prin HDMI (în caz că doriți să conectați un player), funcții interesante, control automat al volumului și DTS HD.

Minusuri: are receiver și nu player.

Concluzie

Acest Pioneer HTP-071 e o recomandare pentru cei care au deja un televizor performant, dar sunt în căutarea unui sistem 5.1 puternic și compact. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială având în vedere că e oferit de un producător cu experiență. Am pus și un clip cu despachetarea sa (puteți vedea cam ce conține pachetul și cum arată):

Te-ar mai putea interesa