Philips Xenium W3500, telefon Dual SIM cu Android 4.2

Philips Xenium W3500 e un telefon mobil performant și eficient deoarece are un sistem de operare Android. Poate fi chiar și un phablet deoarece are un ecran generos – 5 inci. Nu e vorba de un telefon premium și nici nu putea fi unul în acest preț. Telefoanele din segmentul premium costă ceva mai mult, poate chiar dublu deoarece e nevoie de un ecran cu panou mai bun și rezoluție superioară. Arată bine și nu pot spune că există un telefon cu un design similar care să fie oferit de un alt brand. Cam toate telefoanele ale acestui brand arată cam ca și acesta adică forma telefonului nu diferă, butoanele senzitive sunt prezente și trebuie să țineți cont și de dimensiuni.

Culoarea nu are mare importanță, însă culoarea neagră se asortează cu orice și dă un plus de eleganță telefonului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

Ca și dotări are următoarele: ecran touch de 5 inci, procesor de 1.3 GHz cu 4 nuclee, memorie de 4 GB, 1 GB RAM, cameră de 5 MP, bluetooth și altele. Ecranul are o rezoluție modică – 480 cu 854 pixeli, iar multe telefoane high-end au ecran 1080p. Pe partea de comunicații are chiar și 3G, dar prin WiFi viteza e mai bună și veți economisi bani.

Sistemul de operare e Android v4.2 numit Jelly Bean și poate o să primească și niște actualizări. Pe partea de memorie de stocare, memoria utilizabilă e mică de aceea e bine să alegeți un card iar unul de maxim 16GB ar fi satisfăcător chiar dacă suportă și de 32GB.

Camera foto nu e una foarte bună dar are un senzor de 5 MP, dar nu are nici una frontală. Autonomia sa e decentă deoarece are o baterie de 2200 mAh și ține de cum îl folosiți.

Plusuri: procesor cu patru nuclee, suficientă memorie RAM, Android Jelly Bean, Dual SIM, suportă carduri mari etc.
Minusuri: nu prea are în acest preț.

Philips Xenium W3500 e un gadget de ultimă generație care poate fi folosit precum un player portabil, o consolă portabilă ori ca și o tabletă (navigare web și altele). Deci poate fi util și nu uitați și de acel suport Dual SIM care, la fel, e un plus al acestui telefon. Puteți economisi bani deoarece nu mai trebuie să achiziționați două telefoane, ci e suficient unul. Jos am pus un clip cu prezentarea acestui smarphone și cred că vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

Un comentariu la „Philips Xenium W3500, telefon Dual SIM cu Android 4.2”

  1. nu vedeti ca are camera frontala? de ce toti ziceti ca n-are?! Eu am telefon philips w3500 si are camera frontala de 2 MP

Lasă un comentariu