Philips W536, telefon cu Android

Philips W536 e un telefon ieftin destinat acelora care vor o soluție ieftină și performantă de smartphone. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un telefon al cărui ecran e de 4 inci, are procesor dual core și cameră de 5 megapixeli.
Dacă ar fi să-l integrez într-o categorie atunci l-aș integra în cea de mijloc deoarece nu e cel mai tare telefon, dar nici cel mai slab. Primești exact ceea ce plătești. Dacă la alte telefoane plătești și brandul, se pare că la Philips nu e așa, cel puțin pentru moment.

Aspect

Datorită faptului că e roșu cu negru cred că e foarte bun drept cadou pentru o fată, iar mărimea e deloc mare. Despre ecran pot spune că e foarte clar, acest lucru fiind mulțumit în special faptului că are o rezoluție de 480 x 800 cu o densitate aproximativă de 233 ppi.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Vine construi pe o platformă Mediatek MT6577 ceea ce înseamnă că are CPU Cortex A9 la 1GHz cu două nuclee și GPU PowerVR Series5 SGX. Ecranul e unul de 4 inci și o să poată fi utilizat cu succes pentru vizionarea filmelor HD de pe Youtube, dar și pentru diferite jocuri. Memoria internă e de 4GB, iar dumneavoastră aveți acces la doar 2GB, lucru pentru care eu v-aș recomanda un card Samsung Micro-SDHC 32GB, Class 6.

Păreri pro şi contra

Vine cu hardware și software la zi așa încât telefonul să nu sacadeze atunci când intrați pe Internet. Prețul nu trebuie deloc neglijat, iar datorită prețului mic puteți să-i faceți și extensie de garanție așa încât să nu aveți probleme cu el nici atunc icând se termină garanția.
Din păcate nu are radio, dar datorită suportului pentru Android Market puteți instala o aplicație de radio care să compenseze acest neajuns.

Concluzie

Telefonul de față a fost lansat la sfârșitul anului trecut și e unul foarte bun conform celora care l-au cumpărat. Pentru mai multe detalii puteți vizualiza clipul de alături care e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips W536, telefon cu Android”

  1. Imi place ff mult si ma gandesc sa mil-l cumpar. Era fain daca era si pe roz ca asa pe rosu nu prea imi place.

Comentariile sunt închise.