Philips Viva Collection HR7761/00, robot bucătărie

Robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00, pe scurt Philips HR7761/00, e un model nou alături de HR7762/00 și costă mai puțin decât cel din urmă deoarece e ceva mai slab în sensul că discurile nu par a fi realizate din oțel inoxidabil. Mă așteptam să coste peste 400 de lei deoarece e un model nou în România, dar văd că nu e așa. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu mi se pare deloc scump deoarece sunt modele cu foarte puțin accesorii ori deloc care costă tot cam atât.

Poze

HR7761 arată ca în poza de alături și pe lângă ce se vede în poză mai primiți și o carte cu rețete, însă asta depinde și de magazin. Bolul e unul mare și asta nu e doar o aparențe deoarece chiar e mare, având un volum de 2,2 litri. Aspectul nu lasă deloc de dorit deoarece are culoare gri-metalizat și arată foarte futuristic.

Philips Viva Collection HR7761 00
Așa arată pachetul

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de spus legat de acest Philips, doar că are o putere de 750W care e una standard, iar că vasele cu care vine au volume mari. De exemplu blenderul are 1,2 litri, iar bolul are 2,2 litri. Vine cu numeroase accesorii printre care se numără tocătorul fin, blocul tăietor și diferite discuri.

Păreri pro şi contra

Pro: cablul e unul destul de lung având un metru; e dotat cu două trepte de viteză și puls; are accesorii utile și există chiar și o cutie pentru depozitarea acestora; prețul nu e mare; are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 fără prea mari eforturi financiare.
Contra: putea avea mai multe accesorii.

Concluzie

Modelul HR7761 te va ajuta la prepararea felurilor de mâncare preferate fără un efort prea mare și o să te ajute chiar și la prepararea băuturilor. Venind dintr-o colecție nouă e normal să fie o noutate absolută și din această cauză nu are un preț prea mare. Pentru mai multe informații și pentru de utilizare există un manual de utilizare în care sunt trecute și câteva rețete.

Te-ar mai putea interesa