Philips Viva Collection HD9220/50

Philips Viva Collection HD9220/50 (numit și Philips Airfryer) e un electrocasnic de tip friteuză și o să vă ajute să preparați mâncarea preferată cu un efort minim și cu 80% mai puțină grăsime față de alte friteuze. Se mai numește Air fryer deoarece prăjirea se realizează cu ajutorul unui grătar și a unor curenți de aer. Modelul de față e disponibil pe două culori, adică alb și negru, iar dacă vă interesează achiziționarea lui atunci îl puteți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Știu că are un preț de vreo 3 ori mai mare decât al Philips HD6103, dar și e mult mai bună.

Poze

Philips HD9220/50 arată precum în pozele de alături, iar dacă te interesează mai exact atunci trebuie știut că alături e modelul. Din prima imagine cred că se poate observa că nu e tocmai un aparat mic (greutatea e de undeva la 7 kilograme) și de aceea trebuie știut că poate fi alimentat cu ulei până la 2,2 litri.

Cartofi prăjiți
Aparatul

Specificaţii tehnice

HD9220/50 are o putere de undeva la 1400W și puteți pune până la 2,2 litri de ulei, după cum spuneam mai sus. Recomandarea mea e să îl amplasați într-o locație de unde să nu-l mutați deoarece are o greutate destul de mare de 7 kilograme, iar dacă sunteți o persoană mai firavă atunci o să aveți dificultăți în a muta electrocasnicul de fiecare dată când vreți să preparați ceva.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un excelent raport între calitate și preț; fiabilitatea este bună deoarece componentele sunt demontabile așa încât să le spălați cu ușurință într-o mașină de spălat vase; gătirea se va face cu foarte puțin ulei, iar în acest mod o să gătiți mai sănătos și o să trăiți mai bine; în mod normal vine și cu un cadou, adică o carte de rețete, însă pachetul depinde de magazinul de unde îl luați.
Contra: nimic.

Concluzie

Philips HD9220/50 e o friteuză excelentă care poate fi considerată ca fiind premium datorită prețului și caracteristicilor. Costă mai multe decât alte modele, dar eu zic că-și merită banii… asta și pentru că nu am mai văzut friteuze de genul Air fryer, dar mă aștept că în viitor și alte branduri să preia această tehnologie.

Un comentariu la „Philips Viva Collection HD9220/50”

Lasă un comentariu