Philips Silent Star FC9302, aspirator cu sac 3.5 litri

Pentru cei interesați de un aspirator bun le recomand acest Philips Silent Star FC9302. E un model pe gustul meu deoarece are o capacitate de stocare de 3,5 litri, tub telescopic (metalic) și o putere de aspirare de 400W. Datorită greutății de până în 7 kilograme acest model e unul foarte ușor de utilizat chiar și de un copil.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar lucrurile cu care se evidențiază față de alte modele e zgomotul mic și puterea mare de aspirare. Pe piață o să găsiți diferite modele chinezești mai ieftine decât acesta, însă modelul Philips e unul mai fiabil, iar silențiozitatea sa nu poate fi egalată, motiv pentru care i se zice Silent Star.

Aspiratorul
Aspiratorul

La exterior e un model de culoare albastră și e foarte plăcut vizual. La interior acest model are o putere de 1250W care e comparabilă cu 2000W, iar zgomotul produs la aspirare e foarte mic – 78 dB.
Mulțumită cablului de 8 metri o să puteți aspira o suprafață de până la 11 metri… foarte mult.

Lucrurile pozitive sunt faptul că poate fi ușor de transportat (mulțumită roților moși și a mânerului), cablul lung care îl face ideal pentru aspiratul suprafețelor mari și indicatorul care ne arată că sacul e plin (astfel știm din timp că trebuie curățat aspiratorul).
Singurul lucru negativ e că are un preț cam mare.

Dacă ești în căutarea unui aspirator eficient care se descurcă de minune acasă, dar și la curățat spații de birouri (nu prea mari) atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. Nu trebuie să vă faceți griji legate de filtrare întrucât are Hepa 13, iar sacii de hârtie sunt foarte ieftini (găsiți aici modele compatibile dacă vi s-au terminat). Privitor la saci trebuie știut că unii aleg saci textili care pot fi refolosiți, însă eu aș recomanda să folosiți saci de hârtie de unică folosință.

Din clipul alăturată o să-ți faci o părere despre cum se prezintă acest model din punct de vedere vizual și al capacităților. Am căutat un clip în engleză, însă nu l-am găsit decât pe acesta.

Lasă un comentariu