Philips Seria 5000 EP5334/10, espressor automat de culoare gri antracit

Philips Seria 5000 EP5334/10 e un aparat tip espressor automat pentru persoanele care vor să bea cel mai bun espresso. Poate prepara 6 tipuri de băuturi printre care cafea, espresso, americano, latte macchiato, cappuccino, cafe au lait. Cu acest aparat mai pot fi preparate spumă de lapte şi apă fierbinte (pentur ceai sau alte lucruri).
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşi bani primim un aparat modern cu carcasă din aluminiu şi râşniţă ceramică. Ceva unic la râşniţele Philips e faptul că acestea sunt din material ceramic şi permit mai multe setări de măcinare (cinci setări).

Păreri pro şi contra

Espressorul Philips Seria 5000 EP5334/10 e unul durabil care vine cu o râşniţă care permite prepararea a peste 20.000 ceşti.
Are filtru care vă permite prepararea a până în 5.000 ceşti fără detartrare mulţumită sistemului numit Aqua Clean. Momentul când trebuie făcută detartrarea e notificat de aparat. Acest procedeu se face utilizând o soluţie specială pentru espressoare, fiind vorba despre Philips CA6700/91.
Având caracteristica Memo înseamnă că se pot memora propriile setări. Vine cu 5 setări pentru intensitatea aromei şi tot atâtea pentru măcinare (lucru precizat şi mai sus).
Cafeaua va fi mereu la temperaturapotrivită datorită fapcul că are carcasă din aluminiu şi inox. Această caracteristică poartă numele de Thermoblock.
Suportă două ceşti aşa încât să puteţi prepara băutura preferată şi pentru încă o persoană.
Cel mai bun pentru. Aparatul de faţă face o băutură mult superioară, iar dacă vreţi un espresso de calitate atunci trebuie să alegeţi aşa ceva.
Unde excelează. E automat în adevăratul sens al cuvântului şi nu trebuie să vă bateţi capul pentru a prepara băutura. La primele utilizări va trebui să vă familiarizaţi cu aparatul aşa încât să-l folosiţi în cunoştinţă de cauză.

Brandul Philips e un nume cunoscut în acest domeniu şi alegând un produs de la ei faceţi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa