Philips Saeco XSMALL HD8745/09, espressor automat

Nu cred că mai e cazul să spun că Philips face printre cele mai bune aparate de espresso, iar un espressor automat de la acest brand e Philips Saeco XSMALL HD8745/09. Nu doar are dispozitiv pentru spumare, ci are și râșniță ceramică care te va ajuta să macini cafea așa încât băutura finală să fie extrem de bună.
Un aparat precum acesta e bun pentru acasă, dar și în scopuri comerciale având suport pentru două cești și fiind automat.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care prepară espressoul aproape singur.
Nu arată rău deoarece e disponibil pe alb-argintiu, iar dimensiunile sale nu sunt prea mari… lucru vizibil din imaginea alăturată, dar și din clipul pus la final.

Aparatul
Aparatul

Caracteristicile sunt foarte bune deoarece acest aparat beneficiază de o presiune de 15 bar care scoate totul din cafeaua măcinată.
Având râșniță o să aveți parte de o cafea proaspăt măcinată. Normal că gradul de măcinare e unul ajustabil așa încât rezultatul să fie pe placul dvs. Poate că întrebați care e avantajul unei râșnițe precum aceasta față de una metalică, iar răspunsul ar fi că rezultatul e mai calitativ.
Multă lume confundă puterea cu presiunea. Puterea se referă mai mult la cât consumă un aparat, iar în cazul acestui model vorbim despre o putere de 1400W (nu trebuie să vă preocupe prea mult consumul de curent la acesta deoarece clasa de eficiență energetică e bună). Iar, presiunea e una de 15 bari, deci extrem de bună.

Motivele pentru care ai cumpăra acest aparat ar fi că poate fi alimentat cu cafea (nu mai trebuie să cumpărați acele discuri/capsule), băutura e de foarte bună calitate, e automat și are o capacitate pentru două cești.
Nu există aspecte negative legate de acest aparat, poate doar că are un cablu mai scurt, dar așa e la toate aparatele precum acesta.

Alături e și un video preview din care puteți vedea cum se descurcă acest espressor.

Te-ar mai putea interesa