Philips Saeco Syntia HD8833/19, espressor automat

Philips Saeco Syntia HD8833/19 e un espressor compact din seria Syntia și cred că ați observat și voi acest aspect. Ca și caracteristici speciale are: One touch espresso and customization (la o singură apăsare de buton puteți obține băutura dorită), râșniță reglabilă, curățare automată circuit cafea, interfață utilizator intuitivă, unitate de preparare detașabilă și mai câteva. Oricum doar din poza de jos se poate observa că nu e vorba de o serie banală și că poate prepara aproape orice. Chiar dacă pare prea scump, e genul de aparat cu care puteți face bani ori puteți să savurați o cafea bună acasă.

Deci puteți să-l luați pentru acasă ori pentru un bar, restaurant sau cofetărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Espressor
Espressor

E bine să optați pentru un espressor puternic. Acesta fiind unul de 1400 W iar pentru cei care vor performanță, eu zic că e numai bun. Bineînțeles, e vorba de un aparat automat care poate prepara băuturi ca: espresso, cafea și Caffe lungo. Capacitatea rezervorului de apă e de 1.2 litri și poate să prepară cafea cât pentru 2 persoane (2 cești). Compartimentul de cafea e 250 grame ca la majoritatea modelelor în acest preț. E dotat cu un display, acceptă cafea boabe (râșniță) și presiunea e de 15 bar.

Pe partea de funcții și programe are: râșniță, dispozitiv de spumare, setare grad măcinare, funcție autocurățare, clătirea circuitului automat de cafea și mai câteva. E destul de greu dar e destul de compact, motiv pentru care nu ocupă spațiu și poate fi mutat cam oriunde. Are rezervor detașabil apă iar râșnița e una ceramică.

Plusuri: interfață prietenoasă, performant, fiabil, eficient, compact și face parte dintr-o serie destul de bună.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Philips Saeco Syntia HD8833/19 e o alegere bună deoarece face parte dintr-o serie destul de bună și după numele său vă puteți da seama că e vorba de o generație nouă. Cu siguranță există modele similare cum e și cel din clipul de jos. Mai precis, e vorba de o prezentare a unui model similar care nu diferă cu mult față de cel de sus:

Te-ar mai putea interesa