Philips Saeco Poemia HD8327/99, espressor manual 15 bar

Dacă te interesează un espressor pentru uz casnic sau comercial atunci eu îți recomand modelul Philips Saeco Poemia HD8327/99 deoarece față de alte espressoare are 15 bar (ca presiune) și suport pentru două cești. Deci, se poate vedea foarte clar că e vorba despre un model premium disponibil la un cost ok… zic eu.
Multă lume încă mai folosește cafetierele și mai rău e că încă mai le cumpără. Ce e rău în a folosi o cafetieră? Păi cafeaua nu e la fel de calitativă precum un espresso. Știu că un astfel de aparat costă mai mult, însă o să vedeți că investiția a meritat.

Modelul HD 8327 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci face diferite tipuri de băuturi la o calitate superioară. De la televizor poate știți că astfel de aparate merg doar cu capsule ori cafea specială, însă să nu vă fie frică deoarece acest model vine cu suport doar pentru cafea măcinată.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații modelul acesta are o putere de 950W (dar nu acesta contează ci presiunea de 15 bar care scoate totul din cafeaua măcinată). Băuturile care le poate prepara sunt cafea, espresso și cappuccino. Utilizarea sa nu e deloc complicată, chiar dacă e un aparat manual, iar pentru a vă ajuta am pus clipul de la final. Normal că aparatul vine și cu instrucțiuni de folosire și cel mai bine e să vă uitați și peste ele deoarece vă asigur că o să învățați ceva nou, chiar dacă ați mai avut un astfel de aparat.

Nu pot decât să apreciez modelul de față pentru costul mic care îl are, materialele din care e făcut și diferitele facilități pe care le oferă. printre facilități se numără filtrul pentru acel strat cremos, încălzitorul de cești, suportul pentru Easy Serving Espresso (deci, pe lângă cafea măcinată suportă și acest fel de alimentare) și sistemul de spumare.

Modelul de față e unul pe care u îl recomand celor care vor să savureze o băutură cu adevărat bună. Mulți vor spune că e prea scump pentru bugetul lor, însă eu sunt de părere că nu e așa deoarece majoritatea modelelor au tot acest preț, dar acesta e mai bun.

Te-ar mai putea interesa