Philips Saeco Poemia HD8323/39, espressor 2 cești

Dacă vrei un espressor pentru acasă ori un mic local atunci eu îți recomand un model Philips precum Philips Saeco Poemia HD8323/39. Nu doar e realizat din materiale de calitate, ci o să te ajute să prepari rapid cea mai bună cafea posibilă. Poate cel mai bun lucru la acest model, pe lângă cele menționate anterior, e suportul pentru două cești.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat marca Philips care beneficiază de o presiune de 15 bar care va scoate tot din cafeaua măcinată… cu așa ceva e alimentată. Cât de bine arată poate fi admirat din poza de jos.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu presiunea de 15 bar și cu suportul pentru două cești. Alimentarea modelului de față se face fie cu cafea măcinată fie cu Easy Serving Espresso (un fel de discuri). iar, dacă vă interesează ce fel de băutură puteți prepara cu acest aparat atunci trebuie spus că se poate prepara espresso, dar și clasica băutură numită… cafea.

Modelul acesta are ca lucruri pozitive prețul nu prea mare și lucrurile menționate mai sus… pe care nu are rost să le mai menționez încă o dată. Din păcate are și câteva minusuri cum ar fi că nu are râșniță și că nu e automat. Dar, atunci ar fi costat undeva dublu și nu știu dacă atunci v-ar fi mai interesat.

Chiar dacă acest aparat e unu făcut din materiale de calitate, trebuie să aveți grijă de el și să citiți manualul de utilizare. Dacă la un moment dat o să se strice (doamne ferește) atunci există garanția de 2 ani care o să vă scoată din problemă.
Alături am postat un clip cu acest model pentru a vă face o părere despre cum arată. Din păcate nu am găsit vreun preview în română ori engleză, dar acesta l-am pus cu scopul ca dvs să vă faceți o părere legat de cum arată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips Saeco Poemia HD8323/39, espressor 2 cești”

  1. Il am de pe la sfarsitul anului 2013 si merge brici. Il folosesc in fiecare zi dimineata si pot sa zic ca a meritat investitia. Bautura nici nu se compara cu cea scoasa de un filtru de cafea obisnuit.

Comentariile sunt închise.