Philips Saeco Moltio HD8769/19, espressor automat

Espressorul automat Philips Saeco Moltio HD8769/19 e unul destinat acelora care au de preparat mai multă cafea pe zi, iar printre caracteristicile sale se numără dispozitivul de spumare, funcția capuccino, disponibilitatea unei râșnițe ceramice și rezervorul de apă de 1.9 litri. Chiar dacă are suport pentru doar o ceașcă acest lucru nu e o problemă întrucât prepararea băuturii e un proces care nu durează prea mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe lângă specificațiile menționate mai sus, acest model are și alte atuuri cum ar fi capacitatea mare de cafea suportată (suportă cafea boabe de până la 290 grame), presiunea mare și că are râșnița din material ceramic.

Aparatul
Aparatul

Modelul Philips HD8769/19 e unul cu o putere de 1850Wm însă ce contează cu adevărat e presiunea de 15 bar deoarece puterea se referă mai mult la consumul de curent. Deoarece râșnița e una confecționată din material ceramic nu o să existe acel gust de ars, iar materialul o să asigure o mai bună performanță și funcționare silențioasă.

Alte atuuri ar fi că tu o să ai cafea rapid deoarece aparatul e dotat cu un boiler de încălzire rapidă, că spuma o să fie perfectă (având carafă pentru lapte cu două compartimente) și disponibilitatea schimbătorului de boabe de cafea.
Din păcate prețul nu e unul tocmai accesibil… acesta fiind singurul minus.

Aparatul merită deoarece este unul all in one, tu beneficiind de mai multe aparate în unul singur. Iar, când o să termini treaba și o să dorești să-l cureți o să vezi că e unul foarte ușor de curățat deoarece are grup de preparare detașabil, sistem automat de curățare și detartrare.
Dacă te interesează o alternativă atunci ceva aproximativ similar ar fi Philips Saeco Intelia HD8752/49, însă nu e chiar așa de superior precum acesta, chiar dacă are suport pentru două cești.
Alături am pus un clip așa încât dvs. să vă faceți mai bine o părere despre cum arată.

Lasă un comentariu