Philips Saeco Minuto HD8761/09, espressor automat

Dacă ești interesat de un espressor premium pentru acasă ori un mic local atunci ar trebuie să alegi un model automat de la Philips. Îți recomand modelul Philips Saeco Minuto HD8761/09 deoarece e automat, are suport pentru două cești, presiunea e de 15 bar, iar râșnița e ceramică (mult superioară modelelor metalice).

Nici nu costă prea mult deoarece e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dintre cele mai bune aparate espresso de la Philips și de pe piață.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul pe negru care beneficiază de o putere de 1850W, însă nu acest lucru e important, ci că are o presiune de 15 bar care va scoate tot din cafeaua măcinată.
După cum ziceam în introducere, acest model e unul care suportă două cești, lucru care înseamnă că puteți prepara multe cafele cu el… cu atât mai mult cu cât compartimentul de cafea are o capacitate de 250 grame.

Ar trebui să cumperi acest model în defavoarea altora deoarece e automat, vine cu o presiune mare, nu costă prea mult și pentru că are acea râșniță ceramică. Modelele automate (precum acesta) nu trebuie setate ori intervenit în procesul de preparare al cafelei, ci doar apăsați un buton și gata. Presiunea e un element foarte important când vine vorba de prepararea cafelei deoarece o presiune prea mică va avea ca efect ceai, nu cafea. Avantajele unei râșnițe ceramice sunt mult superioare celora metalice ori din alte materiale întrucât rezultatul are un gust proaspăt și plin de arome (mulțumită faptului că ceramica e complet nereactivă, aroma nu se schimbă, nu ruginește și este foarte igienică).

Modelul acesta e unul care-mi place foarte mult deoarece poate prepara o mulțime de tipuri de băuturi și vine cu diferite funcții utile cum ar fi sistemul de decalcifiere. Nici întreținerea nu e prea complicată pentru că are funcție de autocurățare.
Dacă vă interesează un aparat foarte performant atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea, iar din preview-ul de alături se poate vedea cum arată.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips Saeco Minuto HD8761/09, espressor automat”

  1. Totul e ok pana la decalcifiere ,….inarmati.va bine cu timp si apa ! Am consumat ,..nu stiu ,…o gramada de apa iar decalcifierea dureaza mai mult de 5 ore ! GROAZNIC ! Imi vine sa.l arunc pe geam !

  2. Vorbe multe si frumoase dar eu am cumparat un Philips Saeco HD8834/09 si dupa 4 zile trebuie dus la reparat. Ce sa zic….. dai o gramada de bani si dupa ce faci 20 de cafele il duci la petecit. Philips…. Saeco…. ce bine suna! Pacat ca doar renumele a mai ramas. Calitatea este zero! Suport clienti Philips Romania zero!

Comentariile sunt închise.