Philips Saeco Intelia HD8751/19, espressor automat

Pentru cei care vor un aparat excelent de preparat espresso recomand acest Philips Saeco Intelia HD8751/19. E unul dintre cele mai bune aparate deoarece poate fi utilizat cu succes în scopuri comerciale, e automat și suportă două cești. Cafeaua va fi cea mai bună deoarece alimentarea se face cu boabe, iar râșnița ceramică o face cafea măcinată.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil când vine vorba despre preparat caffe lungo și espresso.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici are o presiune de 15 bar, rezervor de apă de 1,5 litri și râșniță ceramică… după cum am menționat și mai sus. Fiind un model automat înseamnă că nu trebuie să interveniți prea mult în procesul de pregătire a băuturii, ci doar apăsați pe un buton.

E modelul excelent pentru o cafenea mai mică pentru că puteți pregăti băuturi fără a aștepta deoarece are un boiler care ajută la o încălzire rapidă.
Curățarea acestui model nu e un proces prea complicat deoarece beneficiază de un ciclu de curățare automată. Componentele sunt lavabile în mașină, motiv pentru care o să curățați foarte repede aparatul cu ajutorul unei mașini de spălat vase.
Venind cu râșniță ceramică înseamnă că băutura o să iasă mai bună decât la modele cu râșniță din oțel. Asta pentru că măcinarea e precisă (fără încălzire), e silențioasă și mai durabilă.
Chiar dacă e un aparat premium asta nu înseamnă că are un consum foarte mare de curent deoarece e eficient și din punct de vedere energetic având un consum de 1W pe oră în mod de veghe.

Deci, dacă te interesează un model care e eficient (din toate punctele de vedere), poate suporta două cești și care face cel mai bun espresso atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre acest model Philips. Există și espressoare mai ieftine, dar acelea nu au râșniță, iar calitatea materialelor folosite e îndoielnică. Deci, nu te zgârci deoarece acest model o să te țină o viață.

Te-ar mai putea interesa