Philips Saeco HD8745/19

Philips Saeco HD8745/19 e un model de espressor Xsmall care are o presiune de 15 bari, poate alimenta două cești, e automat și are râșniță incorporată așa încât băutura să fie cât mai bună. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare în condițiile în care are numeroase atuuri… după cum se poate vedea mai sus.

Poze

Vine cu un design foarte plăcut acest Philips Saeco HD8745/19, având culoarea neagră… conform producătorului, dar e gri cu negru. E un aparat destul de mare, iar acest lucru e datorat în principal faptului că are o capacitate mare și că are o râșniță incorporată. Râșnița nu e una oarecare, ci e una de foarte bună calitate din material ceramic.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Philips HD8745/19 e un model foarte bun deoarece se alimentează cu boabe de cafea, urmând ca râșnița ceramică să le măcine. În rezervorul cu apă se poate pune până la un litru de apă, iar în compartimentul de cafea încap undeva la 180 grame de cafea. Procesul de preparare a espresso-ului e unul automat, urmând ca rezultatul să fie turnat de aparat în până la două cești deoarece atâtea suportă aparatul. După ce e gata băutura se poate face și spumă deoarece aparatul are dispozitiv de spumare, iar în acest fel băutura arată mai bine, iar savoarea e… fără cuvinte.

Păreri pro şi contra

Pro: e realizat din materiale de calitate (râșnița este ceramică, boilerul e din oțel); nu trebuie să vă faceți mari griji referitoare la curățarea sa deoarece are funcție de autocurățare; fiabilitatea e ridicată tocmai datorită faptului că e automat; raportul dintre preț și calitatea băuturi finale e foarte bun.
Contra: prețul e cam mare în comparație cu cel al espressoarelor manual.

Concluzie

Acest aparat poate fi folosit atât pentru uz casnic cât și comercial. Oricum o să vă decideți să-l folosiți, băutura e una de foarte bună calitate și utilizarea sa e foarte simplă. Astfel, cei dragi sau clienții dvs vor aprecia espresso-ul făcut de aparat, iar în clipul de alături se poate vedea mai bine cum se poate prepara băutura și cât de puțin durează procesul.

Un comentariu la „Philips Saeco HD8745/19”

  1. Deţin un aparat de aproape un an. Cafeaua iese relativ ok, dacă iau în considerare că l-am luat cu 210 euro din Italia.Dacă-l luam cu 1300-1600 ron cât costă acum, aş zice că nu face banii.L-am şi demontat să verific calitatea râşniţei cea ridicată în slăvi de autorul review-ului. Varză! Dacă mai duce un an, sunt un om fericit. Deja cuţitele ceramice au semne de uzură destul de avansată.Probabil, pentru că-s făcute în România la Orăştie de frma Sogeco?Una peste alta, autorul review-ului ar trebui să ţină cu consumatorii nu cu cei care vând diverse produse. Vă citesc review-urile la diferite produse mai mult din amuzament, nu că ar conta părerea dvs. subiectivă dealtfel cu privire la produsele recenzate.Noroc, că netul e mare şi forumurile pline de păreri avizate despre una despre alta. Numai bine!

Lasă un comentariu