Philips Saeco Xsmall HD8743/19, espressor automat

Dacă vrei să bei un espresso de calitate atunci alegând un espressor Philips Saeco HD8743/19 (Philips Saeco Xsmall HD8743/19) de 1 l și 15 bari ești pe drumul cel bun. Nu face 1 litru de cafea, ci atât e capacitatea rezervorului de apă și sunt sigur că te întrebi cu ce e mai special față de modele ca HD8323/09 și HD8325/09 de costă mai mult. Față de modelele prezetate anterior îl diferențiază un sigur cuvânt – eficiența (cred că despre calitate putem spune că e subînțeleasă).

Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » o să vedeți că nu costă prea mult deoarece nu aveți nevoie de o râșniță pentru că alimentarea se face cu boabe de cafea. Astfel, nu mai pierdeți timp cu măcinarea cafelei și aroma va fi fresh deoarece nu se va pierde… boabele fiind proaspăt măcinate. Dacă dați peste 1000 de lei atunci vreți să vă asigurați că aveți cel mai bun aparat de acest tip și în sprijinul acestei teorii vine brandul care îl produce și durabilitatea asigurată de garanția de 24 luni extensibilă la 48… contra cost.

Poze

Ce conține pachetul
Panoul de control

Specificaţii tehnice

Philips HD8743/19 vine pe negru are o putere superioară altor modele având 1400 W, iar băutura care rezultă e de cea mai bună calitate purtând numele de espresso. Rezervorul de apă are un litru, iar capacitatea compartimentului pentru cafea boabe e de 180 grame, ceea ce zic că e suficient.
Are o râșniță incorporată care e realizată dintr-un material ceramic, iar despre râșniță trebuie spus că i se poate seta gradul de măcinare așa încât rezultatul să vă fie pe plac.
Modelul HD8743/19 are niște dimensiuni rezonabile chiar dacă are multe facilități oferite (care voi încerca să le menționez la capitolul de păreri pro) și acestea sunt de 295 pe 352 pe 420 în milimetri (W x D x H).

Păreri pro şi contra

Pro: are un ecran LED pe care pot fi urmărite diferite informații (modelele cu preț inferior nu au așa ceva), are râșniță integrată, boilerul e din oțel inox ceea ce justifică prețul măricel, iar rezervorul cu apă de 1 litru e detașabil.
Contra: vine doar pe negru.

Concluzie

Philips Saeco HD8743/19 e un model premium care la prima vedere costă mult, dar dacă iei în considerare că are râșniță integrată și că boilerul e din oțel inoxidabil atunci cred că își merită banii. Alături e și un clip (în olandeză, cred) care prezintă aparatul pentur a vedea ce poate și cum trebuie să preparați espressoul.

Te-ar mai putea interesa