Philips Saeco HD8325/09

Dacă te interesează un expressor bun atunci recomandarea mea ar fi un espressor Philips Saeco HD8325/09 fiind o variantă premium a lui HD8323/09 în sensul că are un preț superior, dar și funcții suplimentare printre care aș menționa-o pe cea de încălzire a ceștilor. Și exteriorul e puțin diferit fiind pe culoarea inox, deci aparatul nu e din inox, ci doar culoarea imită acest tip de material.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e ceva mai mare decât a modelului menționat în paragraful anterior, dar dacă vrei o cafea și mai bună cred că merită investiția suplimentară deoarece până la urmă nu e un aparat făcut de un brand anonim, ci unul făcut de Philips care este foarte cunoscut și apreciat pentru ceea ce face. Dacă nu sunteți o persoană mulțumită de garanția de 2 ani atunci există posibilitatea măririi ei până la 4 ani. Eu zic că ar trebui reflectat asupra extinderii acesteia. 😉

Poze

Aparatul arată aproximativ așa.

Prepararea
Aparatul

Specificaţii tehnice

Philips HD8325/09 are o putere de 950W (asta nu înseamnă că va consuma mult curent), iar băutura care e produsă e espresso (deci nu e tocmai cafea ca la filtru). Rezervorul are o capacitate de un litru, iar numărul de cești e 2. Față de aparatul care are un preț inferior, acesta oferă posibilitatea încălzirii ceștilor și asta e un lucru bun, zic eu.

Presiunea de 15 bari cred că e una suficient de mare și vă asigură că va „stoarce” toată aroma din cafeaua măcinată cu care e alimentat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e unul exagerat, aspectul exterior e de 5 stele, prezintă ergonomie în funcționarea zilnică, are dispozitiv de spumare, ceștile sunt încălzite, iar culoarea (parțială) inox e una plăcută.
Contra: unii ziceau că ar fi fost interesant dacă suporta mai multe cești, dar eu cred că un suport pentru două e suficient deoarece le poți umple cu rândul. Mai sunt persoane care afirmă că e puțin gălăgios, dar cred că e ceva normal atâta timp cât e un aparat care „operează” cu presiune sau sub presiune.

Concluzie

Philips Saeco HD8325/09 e un produs foarte bun căruia nu-i poți reproșa ceva, iar alături e un preview la ce se poate prepara cu el. (Ca o paranteză, e foarte interesant cum cei de la Philips au pui prefixul HD la codul produsului. Probabil vrea să însemne că produce espresso de înaltă definiție 🙂 )

Lasă un comentariu