Philips Saeco HD8323/09

Dacă îţi place cafeaua atunci îţi recomand un expresor… sau mai bine spus un espressor Philips Saeco HD8323/09 care are o capacitate de 1 litru şi 15 bari pe partea de presiune. De ce recomand un astfel de aparat? Păi, deoarece cafeaua espresso se face în câteva minute şi e de o calitate superioară celei din filtru.

Faţă de alte aparate, acesta e unul care provine de la un brand „puternic” în domeniul electro, nu costă mult, arată bine şi cei care l-au cumpărat spun că espresso-ul făcut de apart e foarte bun. Preţul e unul special, adică HD8323/09 are un preţ bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Alături sunt câteva imagini pentru a vă face o părere despre cum arată, iar la finalul articolului e un clip care vă arată ce puteţi face cu el.

Prepararea
Aparatul

Specificaţii tehnice

Are o putere de 950W și e un aparat electro care nu scoate cafea, după cum am scris la început, ci espresso. Capacitatea e de două ceşti, dar rezervorul are 1l capacitate pentru apă, iar presiunea e de 15 bari.
Foarte interesant e faptul că are dispozitiv de spumare, iar alimentarea se face cu cafea măcinată.
Starea realizării produsului final poate fi admirată pe un ecran de tip LED, iar despre designul exterior pot spune că îmi place destul de mult deoarece e un design premium. Dacă e să analizăm caracteristicile atunci vedem că e foarte similar cu modelul Saeco HD8427/19.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine aşa pe negru, rezultatul final e de cea mai bună calitate, nu costă aşa de mult dacă e să comparăm costul de achiziţie cu cel al unui filtru de cafea, iar brandul care îl produce e unul de renume.
Contra: nimic demn de luat în considerare.

Concluzie

Philips Saeco HD8323/09 e un aparat bun la care nu am ce comenta deoarece cafeaua e cremă, iar aspectul exterior e de 5 stele (pe mine m-au impresionat finisajele cu crom). Despre utilizare pot spune că nu e greu de folosit şi de aceea şi un copil ar putea face cafă cu ea.

Mă gândesc că din poze nu prea remarcaţi mare lucru şi de aceea preview-ul de alături demonstrează ce se poate face cu electrocasnicul de faţă (inclusiv cappuccino de cea mai bună calitate).

P.S.: Dacă vreţi ca produsul final să fie de o calitate şi mai bună atunci poate ar fi recomandată şi o râşniţă cu care să faceţi cafea proaspăt măcinată.

6 comentarii la „Philips Saeco HD8323/09”

  1. Tocmai am achizitionat aparatul asta si am ceva probleme. Nu face cafea. Functioneaza doar dispozitivul de aburi pentru spuma. Trebuie facuta ceva calibrare pentru prima utilizare?

  2. @Jojo: si eu am aceeasi problema cu acest espressor. Nu curge apa decat prin dispozitivul de spumare, indiferent de pozitia butonului respectiv, l-am trimis inapoi la service dar inca nu mi-au dat niciun raspuns. Tu cum ai remediat problema?

  3. salutare,roteste butonul de la dispozitivul de abur spre dreapta pana la maxim .acel buton este ca si un robinet il invarti pana se inchide se poate invarti o tura doua .eu sunt multumit face o cafea buna cu multa spuma 5 stele

  4. LA CE TEMPERATURA TREBUIE SA FIE LAPTELE ? LA TEMPERATURA CAMEREI SAU RECE SCOS DIRECT DIN FRIGIDER ? MULTUMESC

  5. Și eu am aceeași problema ca și voi. Nu scoate apa decât prin dispozitivul de spumare , indiferent de poziția butonului.
    Voi cum ați rezolvat problema asta?

    Merci

Lasă un comentariu