Philips Saeco Estrosa HD8525/09, espressor manual

Espressorul manual Philips Saeco Estrosa HD8525/09 e unul destinat în special celora care beau multă cafea ori micilor localuri deoarece are suport pentru două cești. Fiind un model manual o să aibă nevoie de dvs pentru a prepara băutura (că e vorba despre espresso ori ceai).

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare având în vedere vine de la Philips. Puteți vedea că are un panou de comandă modern cu 4 butoane (dacă nu îl luăm în considerare și pe cel mare din lateral dreapta), iar sus are încălzitor de cești unde se pun ceștile cu gura în jos.

Aparatul
Aparatul

Modelul vine cu o putere de 1900W, dar nu aceasta e importantă, ci că are o presiune de 15 bar care o să scoată totul din cafeaua cu care e alimentată (dacă nu știați, acest aparat e alimentat cu cafea măcinată). Nevenind cu râșniță incorporată înseamnă că alimentarea se face direct cu cafea măcinată, iar fiind vorba despre un Philips se poate alimenta și cu ESE, adică acele plicuri de Easy Serving Espresso.
Ceva interesant e că are funcție prefierbere pentru a intensifica aroma.

Atuurile sale ar fi prețul nu prea mare, că poate fi utilizat în scopuri comerciale și băutura finală care e foarte bună.
Are și un minus – că nu e automat (recomand Philips Saeco Minuto HD8761/09 pentru cei cu bani maim ulți și care vor o soluție automată). Poate că unii ar zice că alt neajuns e că poate face numai două tipuri de băuturi, dar eu am impresia că puteți face la fel de bine cappuccino ori latte macchiato… sau alte derivate.

Deci, dacă te interesează un aparat de făcut cafeaua care să arate modern și care să fie util în bucătărie atunci îți recomand acest model. Vine chiar și cu o plită de încălzire a ceștilor, însă utilitatea acesteia e cam vagă pentru unii. Cert e că încălzirea ceștii (preîncălzirea mai bine spus) are rol de a păstra aroma băuturii pentru mai mult timp.
Sunt multe de spus legat de aparat și de aceea am pus alături un preview care prezintă mai pe larg electrocasnicul acesta cere e indispensabil în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa