Philips PUS7555/12, Smart TV cu Saphi şi HDR

Seria Philips PUS7555/12 e una adresată celora interesaţi de un televizor cu imagine de calitate şi software smart. E prezentă în mai multe variante de diagonală, acestea fiind 108 (43PUS7555/12), 146 (58PUS7555/12) şi 178cm (70PUS7555/12)

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se comportă fără reproşuri în sarcini asociate consumului de divertisment.

Philips PUS7555 12

Păreri pro şi contra

Philips PUS7555/12 e o serie care se diferenţiază de altele prin faptul că are rezoluţie 4K, suport tehnologie HDR şi hardware la zi. Aş aminti procesorul quad core (Philips P5) despre care trebuie spus că va face ca tote sarcinile să fie rulate fluent.
Sistemul de operare Saphi e unul care suportă aplicaţii. Televizorul are preinstalate aplicaţii precum Youtube şi Netflix.
Aparatul poate fi utilizat pentru savurarea conţinutului din mai multe surse precum cablu (are tuner digital triplu DVB C/S2/T2), Internet (de pe servicii de streaming) sau de pe memorii externe.
Sunetul e unul calitativ deoarece are suport Dolby (Vision şi Atmos). Nu e specificat nimic despre dts, însă nu ştiu cât de mult v-ar afecta lipsa dts deoarece pentru streaming nu e nevoie de aşa ceva.
Precum în cazul altor televizoare moderne şi acesta vine cu mirroring. Suportă această funcţie pentru telefoane cu Android şi iOS.
Are multiple variante de conectivitate precum 3 HDMI, 2 USB, slot CI+, wireless N etc.
Fiind un televizor cu o diagonală mare e important şi consumul energetic, în cazul modelului de 58 inci fiind vorba despre clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum de 81W şi 119kWh pe an.
Dacă vreţi să-l montaţi pe perete atunci aveţi nevoie de un suport TV compatibil Vesa 200×200.

Modelul acesta e unul pentru persoanele care vor un aparat modern cu care să poată savura conţinut din multiple surse. Philips a fost dintotdeauna pe podium când vine vorba despre televizoare şi alegând ceva de la e faceţi o alegere înţeleaptă.

Te-ar mai putea interesa