Philips PowerPro FC8761/01, aspirator fără sac

În opinia mea, Philips PowerPro FC8761/01 e unul dintre cele mai bune aspiratoare fără sac deoarece are o capacitate de 2 litri, filtrare Hepa și putere de aspirare de 360W. Deci, dacă vrei un aspirator la care să nu mai trebuiască să schimbi sacii, dar care să poată fi utilizat pentru aspirarea unor suprafețe mari atunci acest model ar fi excelent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care arată excelent, e foarte eficient și poate fi întreținut ușor. Dacă vă interesează cum arată atunci din poza de alături poate fi văzut aparatul și întreg pachetul care o să-l găsiți în cutie.

Pachetul
Pachetul

Specificațiile care te interesează la acest model sunt puterea mare de aspirare de 360W, capacitatea de colectare 2 litri și disponibilitatea de multe filtre. Are filtrare înainte de motor cu spumă, iar la evacuare are Hepa 10.
Din imaginea de sus a putut fi văzut că are multiple accesorii, printre acestea numărându-se cel pentru spații înguste, peria mică și cea specială. Legat de tub trebuie spus că acesta e unul telescopic, iar pentru a fi mai rezistent a fost realizat din metal.
Nu doar aspiratoarele Rowenta vin cu tehnologie cyclone, ci și acest model. Această tehnologie constă în faptul că praful e separat printr-o singură mișcare cu ajutorul unui circuit curbat al aerului.

Atuurile ar fi prețul deloc exagerat, ușurința în utilizare (aici mă refer la greutate, că poate fi curățat ușor etc) și că nu face prea mult zgomot. Având o suprafață de aspirare de 10 metri o să îl puteți folosi chiar și pentru camere mari fără a fi nevoiți să schimbați prizele prea des.

Deci, dacă vrei să aspiri fără stres și eficient atunci cel mai bine e să alegi un electrocasnic marca Philips care nu vine cu sac. Nu o să fi nevoit să cumperi saci, iar atunci când o să golești praful nu o să te murdărești deoarece compartimentul de praf e unul realizat ingenios.

Lasă un comentariu