Philips PowerPro FC8760/01, aspirator fără sac

Aspiratorul fără sac Philips PowerPro FC8760/01 e un model care arată foarte bine și acest lucru se pate vedea din poza de alături. Dar, nu aspectul său îl recomandă, ci facilitățile oferite cum ar fi puterea mare de aspirare, filtrarea HEPA și faptul că nu e cu sac. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și astfel se poate vedea că e un electrocasnic mai mult pentru persoanele care se respectă datorită prețului ușor ridicat. Dacă prețul ți se pare mare atunci ar trebui să te orientezi înspre un FC8142/01 care nu are nici el sac, dar are un preț ceva mai mic.

Poze

Philips FC8760/01 e un model care arată foarte bine și acest lucru se poate vedea din poza de mai jos. Culoarea sa e roșu cu negru și despre dimensiunile sale trebuie știut că sunt modice. Astfel, greutatea nu e deloc mare fiind de 5,5 kilograme și din această cauză e ușor de manipulat chiar de un copil. Din imagine nu se vede, dar vine cu multiple accesorii cum ar fi un accesoriu pentru spații înguste, diferite perii și altele.

Așa arată apratul

Specificaţii tehnice

PowerPro FC8760/01 arată bine și asta s-a văzut de mai sus, dar cel mai importante sunt detaliile sale tehnice deoarece un aspirator îil achiziționezi pentru cum aspiră și nu pentru cum arată. Puterea sa e de 360 W și în combinație cu cablul și altele face ca suprafața de aspirare să fie foarte mare… mai exact de 11 metri.

Păreri pro şi contra

Pro: e un aspirator cu un raport între calitate și preț foarte bun; este de îndelungă folosință deoarece are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini; tubul e unul de tip telescopic și fiind realizat din metal o să fie mai rezistent decât cele din plastic; nivelul de zgomot produs la aspirare e unul normal de undeva la 80 decibeli.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei unul dintre cele mai bune aspiratoare de pe piață atunci ar trebui să alegi acest model cu aspirare uscată și fără sac. Faptul că nu aveți nevoie de sac vă scapă de grija achiziționării frecvente de saci, dar tot va trebui să goliți și curățați din când în când acel rezervor deoarece capacitatea sa de colectare e de 2 litri.

Te-ar mai putea interesa