Philips PowerPro Active FC9552/09, review aspirator fără sac

Philips PowerPro Active FC9552/09 este un aspirator fără sac cu o capacitatea de 1,5 l pentru persoanele interesate de ceva premium. Spre deosebire de alte modele de la Philips, acesta are un cap de aspirare TriActive care realizează trei acțiuni de curățare pentru o singură mișcare.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani unul dintre cele mai bune aspiratoare de pe piață. Din imaginea de alături se poate vedea că și designul este unul mai special, fiind axat pe ergonomie.

Păreri pro și contra

Aspiratorul FC9552/09 e unul care vine cu mai multe lucruri utile, nu doar cu capul de aspirare TriActive+. Printre aceste lucruri avantajoase se numără PowerCyclone 7, sistemul avansat de filtrare și construcția ergonomică.
Construcția acestui aspirator nu este doar ergonomică pentru o utilizare ușoară ci și pentru protecția mobilierului. 
Puterea aparatului este de 650 W așa încât să poată aspira chiar și cele mai îmbâxite covoare. Nivelul de zgomot ajungând undeva la 71-76 decibeli. 
Având un cablu și furtun lung Acest aparat are o rază de operare de undeva la 9 m.

Singurul dezavantaj ar fi că are un cost de achiziție ușor mare, dar justificat având în vedere că are în componență niște dotări pe care nu le întâlnim la alte modele.

Per ansamblu recomand acest model celora interesați de un aparat premium de la un producător renumit. Aparatul fiind premium prin construcție, design și utilizare.
Referitor la întreținere ar mai trebui să adaug că filtrul este unul lavabil, adică trebuie spălat după câteva utilizări.

Ar mai trebui adăugat că dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului atunci puteți beneficia de garanție 5 ani. Acest lucru fiind întâlnit la producătorii de electrocasnice serioși.

Te-ar mai putea interesa