Philips PowerPro Active FC9532/09, aspirator roșu fără sac

Aspiratorul Philips PowerPro Active FC9532/09 e un model de culoare roșie și nu vine cu sac, ci cu recipient de colectare a prafului. Acest recipient nu e foarte mare dacă e să-l comparăm cu un sac, dar poate fi curățat oricând cu ușurință. În ultimii ani, aspiratoarele au scăzut în dimensiuni și nu au fost afectate performanțele, dar depinde și de modelul ales. Cel de jos îmi place că are o eficiență energetică superioară, aspiră tot praful din covor și mânerul poate fi lungit/scurtat ușor în funcție de necesități.

Aspiratorul arată foarte bine după cum se vede din poza de jos și nici nu costă mult pentru performanțele sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt aspiratoare cu funcție de spălare sau filtrare prin apă, dar acesta nu e unul dintre ele și se vede după construcția sa. Acelea nu au un design atât de ergonomic, dar și portabilitatea nu mai e aceeași.

E prevăzut cu aceleași funcții ca restul: derulator automat de cablu, selector putere aspirare și butonul de pornire/oprire. Spre deosebire de altele, acesta se folosește de un microfiltru la evacuare care din când în când trebuie spălat.

Performanțele de aspirare se mențin datorită tehnologie PowerCyclone, care e vizibilă la nivelul recipientului și separă foarte ușor murdăria din aer.

Păreri pro și contra

Un aspirator fără sac e mult mai compact, nu trebuie să înlocuiți recipientul ci doar să-l curățați, e compact și ușor de mutat. Atunci când căutați un astfel de aparat trebuie să vă uitați bine la clase, iar acesta se poate lăuda cu clasa energetică A, clasa B la emisii de praf, clasa A la performanța curățirii suprafețelor dure și la covoare C. Per total, stă foarte bine și așa o spun și cei care l-au folosit de mult timp. Poate fi utilizat la orice tip de suprafață și rezultatele să văd după o simplă aspirare și nu trebuie să depuneți mult efort.

Philips FC9532/09 vine cu niște accesorii, iar cel pentru spații înguste chiar e util dacă aveți mobilier sau diverse muchii care trebuiesc aspirate.

Te-ar mai putea interesa