Philips PFS6855/12, smart TV accesibil

Modelul Philips PFS6855/12 e pentru acele persoane care vor un televizor smart, dar au un buget mic. E un aparat care vine echipat cu cele mai importante lucruri așa încât să poată fi utilizat la vizionarea conținutului din multiple surse.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat gri, dar există și alternativa pe negru.

Păreri pro și contra

Seria Philips PFS6855/12 e prezentă în diagonale de 60, 80 (32PFS6855/12) și 108 centimetri (43PFS6855/12) așa încât să alegeți o variantă care să se potrivească în camera dvs.
Există mai multe motive pentru care un astfel de model ar merita achiziționat:

  • E smart, adică are sistem de operare Saphi cu aplicații pentru Netflix, Youtube și alte servicii.
  • Ecranul e unul clar cu rezoluție FHD, tehnologie HDR și alte tehnologii utile pe partea de imagine.
  • Tunerul digital e unul triplu de tip DVB C/T2/S2 așa încât să puteți conecta cablu de la diverse surse.
  • Vine cu o sumedenie de porturi precum wireless n, 3 HDMI, LAN, 2 USB și altele.

Există și unele aspecte negative, dar justificate de preț. Acestea ar fi că procesorul e unul dual core, iar rezoluția e FHD. Alte modele au quad core și rezoluție 4k, dar și prețul e unul pe măsură.
Un alt lucru de care trebuie ținut cont e că acest model are un sistem de operare elementar, care nu e le fel de complex precum Android. Prin complex mă refer în principal la faptul că are o multitudine de aplicații disponibile.

Per ansamblu acest TV e pentru acele persoane care vor o variantă de buget pe care să poată savura divertisment din diverse surse. E pentru aceia care știu de cât au nevoie.

Te-ar mai putea interesa