Philips Performer Active FC8658/01, aspirator cu sac

Aspiratorul cu sac Philips Performer Active FC8658/01 e un model performant mulțumită puterii de aspirare de 425W, iar datorită faptului că are o capacitate de colectare de 4 litri nu o să trebuiască să schimbați des sacul.
E foarte ușor de utilizat mulțumită tubului telescopic, iar cablul de 6 metri e destul de lung pentru a aspira eficient.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi » și e mai bun decât un model care nu are sac deoarece cu acesta nu vă murdăriți. Dacă ați rămas fără saci atunci aici găsiți la un preț convenabil.

Pe roșu
Pe roșu

Modelul acesta e disponibil pe roșu, iar tubul telescopic e unul metalic așa încât nu va păți mare lucru dacă o să-l scăpați pe jos. Aspirarea e una uscată, însă asta nu-i o problemă întrucât deține filtru Hepa de tip Hepa 10 așa încât evacuarea să fie cu aer cât mai curat.
Când aspiră face zgomot, dar nu atât de puternic încât să surzești deoarece are un nivel de zgomot de 80 decibeli.

Modelul acesta are multiple atuuri cum ar fi ușurința în utilizare, transport și că e eficient. E ușor de utilizat pentru că are acel tub telescopic de care vorbeam și o greutate mică. La un aspirator nu trebuie neglijată nici ușurința în transportare, iar acest model e foarte ușor de dus într-o parte în alta deoarece are o greutate mică și roți (fiind roți moi nu o să lași urme pe podea). Un alt plus e faptul că se găsesc saci la prețuri convenabile, iar dacă la un moment dat nu găsiți de cumpărat atunci există saci universali. Nu ar trebui să uit de faptul că are o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult pe bani puțini.

Concluzia mea legat de acest model e că e unul foarte bun datorită eficienței în aspirare (puterea e una mare, mă refer în special la cea de aspirare; are caracteristica AirFlow Max care e o caracteristică revoluționare legată de optimizarea fluxului de aer așa încât aspirarea să fie extremă) și că are diferite filtre care fac ca aerul să fie dat afară curat (aici intervine Hepa).

Lasă un comentariu