Philips MCM1110/12

Philips MCM1110/12 e un microsistem audio de calitate care care te va ajuta să asculți muzică cât mai fidelă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un excelent produs. În opinia mea nu costă mult și acum poți asculta un CD la o claritate foarte bună. Din păcate nu are suport DVD, dar suportă USB și CD-uri cu *.mp3.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest produs și ce poate pe partea vizuală. Nu e deloc un aparat complicat și probabil că se vede că are un afișaj cu LCD. Cele două difuzoare au 5W fiecare și e vorba de RMS. Nu este o putere extraordinară, însă eu cred că e una foarte bună pentru persoanele care stau la bloc și care nu vor să-și deranjeze vecinii.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Philips MCM 1110/12 e un sistem audio bun deoarece poate reda cel mai popular format audio, adică *.mp3, iar dacă te-ai săturat de muzica ta atunci poți alege să asculți la radio deoarece are suport radio FM. Chiar dacă nu oferă posibilitatea de a reda DVD-uri sau discuri Blu-ray eu tot zic că e bun deoarece până la urmă e un sistem audio și nu unul cinema.

Păreri pro şi contra

Pro: pe lângă redarea de *.mp3-uri mai poate fi folosit și pentru a asculta radio FM, având 20 de programe FM în acest sens; legat de melodii sau stații, informațiile sunt afișate pe un ecran de tip LCD și așa o să știți ce melodie ascultați; prețul nu e deloc mare și în opinia mea e unul dintre cele mai ieftine sisteme de pe piață.
Contra: nimic… la acești bani.

Concluzie

Dacă vrei un aparat la care să asculți radio ori muzică atunci microsistemul de față ar fi recomandarea mea. Știu că există telefoane și tablete care pot fi utilizate pentru a asculta muzică, dar acesta își face mai bine treaba datorită boxelor și playerului care poate reda CD-uri. Pentru a utiliza un astfel de aparat nu trebuie să fi un expert și cred că un pensionar/senior s-ar descurca de minune în utilizarea lui.

Lasă un comentariu