Philips Lumea IPL SC1995/00, cel mai bun epilator

Epilatorul Philips Lumea IPL SC1995/00 e cel mai bun epilator de la ora actuală în acest buget și chiar dacă nu oricine și-l permite, merită să depuneți un efort financiar suplimentar. E cazul să renunțați la aparate de ras, creme, ceară sau alte metode prin care scăpați doar temporar de părul nedorit. Cu un astfel de aparat veți scăpa de părul nedorit pentru o perioadă mult mai îndelungată deoarece stimulează părul să intre în faza latentă, adică părul crește mult mai lent și apoi firele încep să cadă în mod natural.

Trebuie să știți că nu e un epilator clasic ci unul cu lumină intens pulsată – IPL, de aceea nu are sens să-l comparați cu oricare alt model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E recomandat să consultați manualul de instrucțiuni pentru informații complete despre acest model. Pe scurt, în trei pași puteți să obțineți rezultatul dorit: îndepărtați părul cu un gel și o lamă de ras, setați intensitatea luminii în funcție de fiere și culoarea părului, aplicați pulsații asupra pielii. Există și un tabel care trebuie să-l consultați pentru a alege acea intesitate. Acele pulsații încetinesc creșterea părului, deoarece rădăcina părului „adoarme”.

La un interval de 2 săptămâni și după trei astfel de tratamente, părul dispare dar nu chiar în totalitate – circa 75%. Sunt și variante ceva mai bune deoarece vin cu accesorii de precizie.

Păreri pro și contra

Poate fi luat oriunde deoarece e fără fir, iar încărcarea durează foarte puțin – 100 minute. Îndepărtarea părului e atât de simplă cu acesta și nu mai trebuie să mergeți la saloane de înfrumusețare. Puteți îndepărta părul de pe gambe, axilă (sub braț), zona inghinală, față etc. într-un timp foarte scurt (depinde de zonă). Pentru pielea de pe față nu e prea recomandat deoarece pielea e mai sensibilă, de aceea există și trepte inferioare, dar nu cred că îl vreți pentru față.

Philips Lumea IPL SC1995/00 nu e cel mai bun pentru zona inghinală, dar SC2009/00 ar fi recomandarea mea pentru cei cu un buget mult mai mare. Toate aceste modele din seria Lumea au durată de utilizare de peste 5 ani.

Te-ar mai putea interesa