Philips LED The One PUS8507/12, păreri TV cu Android

Televizorul Philips LED The One PUS8507/12 este disponibil în mai multe variante de diagonale precum 108 (43PUS8507/12), 126 (50PUS8507/12), 146 (58PUS8507/12) și 164 centimetri (65PUS8507/12).
Ar trebuie să precizez că este un aparat smart construit în jurul sistemului de operare Android versiunea 11.

TV-ul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a reda conținut din o multitudine de surse.
Probabil că vedeți din imagine că e vorba despre un model pe argintiu cu stative standard. Eu v-aș recomanda și un suport TV precum acestea așa încât aparatul să nu ocupe spațiu în cameră.

Păreri pro și contra

Televizorul PUS8507/12 ne oferă mai multe avantaje, iar pe cele mai importante le prezint în rândurile care urmează:

  • Are Ambilight pe 3 laturi, acest lucru fiind unul întâlnit doar la televizoarele celor de la Philips.
  • Suportă comenzi vocale prin asistenți precum Alexa (de la Amazon) și Google assistant.
  • Caracteristicile tehnice sunt superioare deoarece are procesor p5, 16 GB stocare, rezoluție 4K, HDR, tuner triplu DVB C/S2/T2.
  • Stă foarte bine pe partea de porturi deoarece are 4 HDMI, două USB-uri, CI+, wireless ac și bluetooth.
  • Consumul energetic e unul redus, fiind vorba despre clasa G cu 54 kWh la 1000 ore. În stand-by consumă 0,2 W.

Singurul dezavantaj ar fi că nu are mai multe porturi USB, dar probabil că o să vă descurcați cu două deoarece o tastatură o puteți conecta pe bluetooth.

Per ansamblu recomand acest model celora care-și doresc ceva de calitate de la un producător cunoscut în domeniul televizoarelor. Philips e un producător care există de foarte mulți ani și se pricepe la televizoare.
Îmi place mai mult acest model față de altele de la alți producători deoarece vine cu Android. Acest lucru înseamnă că vine cu suport pentru o multitudine de aplicații. De exemplu, la Samsung avem o gamă mai redusă.

Te-ar mai putea interesa