Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips HTS5550/12

Acest sistem DVD Home Theatre cu boxe Angled Philips HTS5550/12 e unul foarte reușit chiar dacă nu e unul 3D deoarece are difuzoare care oferă o sonorizare similară. Spun asta pentru că boxele vin cu difuzoare îndreptate în diferite părți (stânga, dreapta și frontal), iar pentru că e vorba de un sistem audio 5.1 cu boxe surround și frontale de tip turn, sonorizare e una excepțională. Un alt motiv pentru care-l recomand ar fi puterea maximă oferită – 1200 W. Puterea e distribuită destul de bine pentru a crea o atmosferă ca la un adevărat cinema. Alte caracteristici speciale ar fi: DoubleBass, DTS, butoane senzitive pe player etc. E vorba de un DVD player care citește chiar și CD-uri dar nu și BD-uri. Un model mai accesibil ar fi HTS3551/12. HTS5550/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

De mai apropae

Boxele și playerul

Specificații tehnice

După cum am precizat și mai sus are o putere maximă de 1200 W RMS.  DVD Playerul suportă toate formatele de CDuri și DVDuri pentru a vă scuti de eventuale incompatibilități. Poate reda următoarele formate video: DivX Ultra, Mpeg, Xvid și WMV. La capitolul audio vine cu cele mai bune decodoare (Dolby Prologic II, DTS, Dolby Digital), tuner radio cu RDS, 40 de canale presetate și sensibilitate/zgomot de 65 dB.

Pe partea de conectivitate Philips HTS5550 are HDMI, USB, SCART, video compozit și mufă audio digitală coaxială. Acest sistem audio e wireless ready și deci puteți spune adio cablurilor dacă optați pentru acel adaptor special. În pachetul său veți găsi: baterii pentru telecomandă, cablu HDMI, antena FM, cablu alimentare, 4 șuruburi pentru suport, telecomandă, ghid de instalare rapidă, manualul de utilizare și garanția.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: boxe wireless ready (deci aveți nevoie de un adaptor wireless compatibil – RWSS5510), player cu butoane de tip touch, sunet 3D, bass profund, egalizator și prețul e unul competitiv.

Minusuri: playerul său nu face conversie 2D->3D.

Concluzie

Philips HTS5550/12 e un model care impresionează prin sonorizare și preț, dar nu poate să concureze cu cele mai performante modele. Deci se adresează celor care au deja un televizor cu conversie 3D sau pur și simplu vor să facă o alegere inteligentă. Spre deosebire de la sisteme audio în acest buget, acesta vine cu 4 boxe de tip turn și nu 2, motiv pentru care nu mai aveți nevoie de suporturi pentru cele surround. Jos am pus un clip cu o prezentare a acestui (din păcate nu e în engleză):

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • ionut

    sunt multumit de acest sistem.pro-foarte puternic,sonorizare 3d,contra-nu citeste bluray,mkv

  • alex

    am inteles ca nu are egalizator,daca are cum ajungi la el???!!!

Lasă un comentariu