Philips HTS3583/12

Philips HTS3583/12 e un sistem home cinema pentru acele persoane care vor mai mult deoarece are capabilitatea de a reda filme 3D, dar și Blu-ray. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e mare, iar pe site-ul Amazon Germania tot atât costă. Pentru acești bani primim un incredibil sistem care are o putere maximă de 600 W, e Wi-Fi Ready, iar playerul cu care vine la pachet poate reda o mulțime de tipuri de discuri și fișiere (*.mp3, *.avi etc).

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o oarecare părere despre acest Philips HTS 3583/12. Normal că vine și cu player și această „componentă” poate fi observată din imaginea a doua. pachetul normal că e mai mare și include chiar și telecomandă, însă nu ar fi încăput toate în poză. Aparatul are și numeroase porturi, dar nu se văd din poze.

Pachetul
Playerul

Specificaţii tehnice

Aparatul electronic Philips HTS3583/12 e un home cinema foarte bun și costă așa de puțin deoarece nu are conexiune wireless și nici nu-ți va transforma televizorul într-un Smart TV. Deci, e foarte util pe partea de redare fișiere multimedia și la redarea fidelă a sunetului din filme. Poate reda aproape orice tip de fișier și normal că suportă sunet DTS. Dacă nu aveți prea multe melodii pe un hard extern atunci puteți să ascultați muzică și de la radio deoarece aparatul are tuner radio integrat.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; sunetul reprodus e de calitate; garanția poate fi extinsă fără vreo problemă la 3 ori 4 ani; are inclusiv cititor de carduri; porturile sunt numeroase printre care se numără USB, LAN și HDMI; e realizat de un brand foarte cunoscut și apreciat în lumea electronicelor și electrocasnicelor.
Contra: ar fi fost interesant dacă ar fi avut port wireless, dar din moment ce nu e Smart nu prea are niciun sens.

Concluzie

Dacă ai un televizor foarte capabil, dar nu ai și un sistem audio, iar pasiunea ta sunt filmele atunci cred că ar fi bine să-ți achiziționezi un sistem cinema pentru acasă. Acest model din articolul de față nu e deloc scump, iar montarea se face rapid. Eu zic că e un produs foarte bun, iar prețul este excepțional deoarece nu prea găsești astfel de aparate care să aibă și player Blu ray la pachet pe acești bani.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips HTS3583/12”

Comentariile sunt închise.