Philips HTS3510/12

Dacă vrei să savurezi un film HD la adevărata lui valoare atunci îți recomand un sistem audio pe măsură și aici mă refer la sistemul DVD Home Theater Philips HTS3510/12. Poate reda inclusiv *.avi cu codare DivX, iar prețul de achiziție nu e deloc mare având în vedere că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». În momentul de față acest aparat costă cu vreo 100 lei mai puțin și această promoție e valabilă undeva la două zile. Dacă vreți să vă luați aparatul de față atunci cred că acum ar fi momentul ideal.

Poze

Se poate vedea din aceste două imagini că aparatul arată foarte bine și ar arăta foarte bine alături de un TV modern de la același producător. Nu vine cu suport pentru Blu-ray, dar în momentul de față tot filmele în format *.avi sunt foarte populare, iar cele mai popular codec e cel DivX sau XviD care normal că e suportat de acest aparat.

Cutia
Sistemul audio împreună cu un TV

Specificaţii tehnice

HTS3510/12 vine cu multe dotări cum ar fi diferitele dotări de la Dobly, dts-ul și posibilitatea redării a diferitelor fișiere de pe DVD-uri și de pe memorii USB. Vine chiar și cu port LAN ca să puteți conecta aparatul la rețea, iar prin intermediul portului HDMI puteți conecta diferite dispozitive de ultimă generație.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte mic pentru capabilitățile sale; puterea e una de 60W și prin asta mă refer la curentul consumat care e foarte mic, iar puterea sistemului e undeva la 300W care e o putere totală. Greutatea apraturii nu e prea mare și cea mai grea piesă e subwoofer-ul care are până în 4 kilograme.
Contra: nu vine cu suport pentru discuri Blu-ray, dar după cum ziceam… tot avi-urile sunt foarte populare.

Concluzie

Aparatul HTS3510/12 e unul pe care eu îl recomand deoarece vine de la un brand european de încredere și foarte bine e faptul că are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani fără prea mari probleme. Foarte bine e și faptul că are suport radio, iar pentru a vă face mai bine o părere despre facilitățile oferite, vă recomand să vizionați clipul de alături despre care spun că e un preview destul de bun al funcțiilor acestuia.

Te-ar mai putea interesa