Philips HTS2511/12

Philips HTS2511/12 e un sistem home cinema cu DVD care e numai bun alături de un televizor cu ecran HD. Dacă ești un fan al filmelor atunci un astfel de aparat nu trebuie să lipsească de la tine din casă și prețul nu o să-ți pună vreo piedică deoarece e unul mic. Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un sistem al cărui player poate reda inclusiv DVD-uri. Dacă nu mai ai astfel de discuri atunci poți conecta un hard la USB deoarece playerul are și capabilitatea de a reda fișiere *.mp3, *.avi, *.jpeg etc.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cu aproximație cum arată pachetul. Pe scurt, pachetul e format din player, subwoofer și sateliți (centru, față, spate). Playerul e unul deosebit de capabil și are chiar și suport pentru radio FM. Ce am uitate să precizez e faptul că are și o telecomandă foarte bună și ușor de folosit.

Pachetul

Specificaţii tehnice

HTS2511/12 e un model foarte bun care are o putere maximă de 300W. Da, puterea nu e prea mare, dar eu vă întreb: ce contează mai mult, puterea sau fidelitatea? Eu aș merge pe varianta fidelitate deoarece acest lucru contează cu adevărat. Nu are funcții Smart TV și astfel se explică prețul incredibil de mic. De asemenea nu are nici capabilitate de a reda Blu-ray, dar nici nu știu dacă lumea e pregătită pentru acest standard… în România.

Păreri pro şi contra

Pro: un aspect care atrage la acest aparat e prețul foarte mic; fiind Philips cred că oricine ar cumpăra un astfel de aparat face o alegere excepțională deoarece e un aparat realizat de un brand european; puterea consumată nu este exagerată fiind de 60W.
Contra: era interesant dacă putea reda discuri Blu-ray și dacă vă putea transforma TV-ul non Smart în unul Smart, dar asta creștea considerabil prețul sistemului.

Concluzie

Un film poate fi savurat la intensitate maximă doar dacă și sunetul e bun, iar cu un astfel de home cinema cred că sunetul e foarte bun. Treaba sau rolul televizorului e de a furniza o imagine cât mai bună posibilă, iar rolul uni astfel de aparat e să furnizeze un sunet cât mai calitativ. Acum, pe bani puțini poți avea acest lux de a urmări filme la calitate maximă în intimitatea casei tale.

Te-ar mai putea interesa